Απολογείται αφού πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Την Τρίτη οδηγείται εκ νέου στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 32χρονος συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ώστε να απολογηθεί. Όπως έχει φανεί και από τις παρεμβάσεις του ίδιου και του συνηγόρου του το κύριο τους μέλημα είναι εμφανιστεί μεταμελημένος και να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρξε προμελέτη.

Για να πετύχει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να εξηγήσει γιατί η κάρτα μνήμης της κάμερας του σπιτιού, αφαιρέθηκε την ημέρα της δολοφονίας και αρκετές ώρες πιο νωρίς από αυτήν. Ο 32χρονος συζυγοκτόνος αναμένεται να προσπαθήσει να αποδυναμώσει τα υπάρχοντα στοιχεία, καθώς από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι όλα έγιναν πάνω σε κάποιον καβγά και ότι έστησε την δολοφονία για το…παιδί του, σύμφωνα με το Mega.Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής
Σύμφωνα με τις πληροφορίες κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες για την επιμέλεια της -ενός έτους- Λυδίας. Υπάρχει επαφή μεταξύ των οικογενειών του Μπάμπη και της Κάρολαϊν για το παιδί και μόνο. Υπάρχει περίπτωση από την οικογένεια του δράστη να υποβάλλουν αίτημα να πάρουν την επιμέλεια. Σε κάθε περίπτωση, τον τελευταίο λόγο έχουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο 32χρονος ανέφερε σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Κάρολαϊν, της μικρής και τη δική μου», σημείωσε. Ωστόσο, στο ερώτημα για το τι θα πει στο παιδί του όταν αυτό θα ρωτήσει για το τι συνέβη απέφυγε να απαντήσει. «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σημείωσε».

Για το γεγονός πως αγκάλιασε την μητέρα της νεκρής Καρολάιν στο μνημόσυνο, λίγο πριν οι αστυνομικοί τον φέρουν από την Αλόννησο στην Αθήνα, απάντησε: «Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Κάρολαϊν».

«Είμαι μετανιωμένος»
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο πιλότος μετά την ομολογία της δολοφονίας είπε στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ: «Είχα εφιάλτες και τύψεις όλο αυτό το διάστημα. Εβλεπα στον ύπνο μου την Κάρολαϊν, αλλά δεν θα ερχόμουν μόνος μου να ομολογήσω».

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ρωτά τους αστυνομικούς για την υγεία της κόρης του αλλά τον ενδιαφέρει και η εικόνα που έχει σχηματιστεί στην κοινή γνώμη για τον ίδιο. «Τι λένε έξω για μένα;» ρώτησε τους αστυνομικούς ο 32χρονος.

ΕΛ.ΑΣ: «Δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου»
Την ίδια στιγμή, για τα στοιχεία και την πορεία των ερευνών, αλλά και των επαφών που είχαν οι αστυνομικοί με τον 32χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, από την στιγμή που έγινε το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση στις 11 Μαΐου, μέχρι την ομολογία του για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Άννα Ευθυμίου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 κ. Ευθυμίου αναφέρθηκε στις πρώτες κινήσεις των αστυνομικών που βρέθηκαν στο μοιραίο σπίτι και αντίκρισαν την σκηνή του εγκλήματος και το μωρό δίπλα στην νεκρή μητέρα, τα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα τις πρώτες ώρες, αλλά και την κλιμάκωση των ερευνών και της εξέτασης στοιχείων, που είχαν ως κατάληξη, την ομολογία του 32χρονου πιλότου.

Όπως σημείωσε, ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης Καρολάιν περιέγραψε στους αστυνομικούς την εκδοχή του για τη δολοφονία στο σπίτι των Γλυκών Νερών, πριν εκείνοι του παραθέσουν τα δεδομένα από τις έρευνες που αποδείκνυαν ότι δεν ισχύουν όσα μέχρι πρότινος υποστήριζε στις καταθέσεις του. Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, είπε ότι η αστυνομική έρευνα έχει ολοκληρωθεί και από αυτήν δεν προέκυψε εμπλοκή τρίτου προσώπου στην τέλεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, δεν υπήρξαν δηλαδή στοιχεία ότι κάποιος βοήθησε τον 32χρονο στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Συμπλήρωσε ωστόσο ότι η έρευνα έχει περάσει τώρα στην ευθύνη των ανακριτικών αρχών και συνεχίζεται, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψουν νέα ευρήματα μελλοντικά.

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...