Γνωστός ηθοποιός δουλεύει σε νοσοκομείο!

main

Έχει ελάχιστο προσωπικό χρόνο διαθέσιμο, αφού εκτός από τις τηλεοπτικές και θεατρικές του υποχρεώσεις, παράλληλα δουλεύει και σε νοσοκομείο.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Βασίλη Παλαιολόγο που μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και είπε για την καθημερινότητά του: «Υπάρχει ελεύθερος χρόνος με σωστή διαχείριση. Δουλεύω σε νοσοκομείο, έχω το σίριαλ στην Κύπρο, κάνω και θέατρο, αλλά μπορώ να βρω ελεύθερο χρόνο και προσπαθώ να τον εκμεταλλεύομαι σωστά, για μένα και την προσωπική μου ζωή, τους φίλους μου, τα μοιράζω σωστά».

369

Όσο για τα ερωτικά του αναφέρει: «Καλά, σε μια ισορροπία. Ο έρωτας είναι αυτό που σου συμβαίνει στις αρχές, που πετάς στα σύννεφα, μετά, όταν περνάει ο καιρός, δεν ξέρω αν μπορείς να το πεις. Στη σχέση που έχω αυτή την ώρα, που δεν είναι μακροχρόνια, έχει φύγει το κομμάτι του έρωτα, αλλά υπάρχει αγάπη, άλλη έγνοια, πιο ουσιαστική. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να λειτουργούν παρορμητικά με τον έρωτα και μόλις τους τελειώνει, να πάνε να βρουν κάποιον άλλον έρωτα. Είμαι άνθρωπος που μένω στις σχέσεις, μου αρέσει. Η τωρινή μου σχέση είναι ένα χρόνο, δεν συζώ, μόνο μερικές φορές, όχι συνέχεια. Θέλω λίγο και την ελευθερία μου».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...