Γουίλιαμ σε Χάρι: Δεν θέλω τη Μέγκαν στην τελετή για την Νταϊάνα

Γουίλιαμ σε Χάρι: Δεν θέλω τη Μέγκαν στην τελετή για την Νταϊάνα
Γουίλιαμ σε Χάρι: Δεν θέλω τη Μέγκαν στην τελετή για την Νταϊάνα

Η πολύμηνη ένταση μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων που ειδικεύονται στο… ρεπορτάζ του Παλατιού.

Πολλοί εκτιμούν ότι τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος της μητέρας τους, Νταϊάνα, τον επόμενο μήνα, στο Λονδίνο, αποτελούν την ευκαιρία για να «σπάσουν τον πάγο» και να συμφιλιωθούν. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, αυτό φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά μετά το αίτημα του Γουίλιαμ στον Χάρι.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Charlotte Griffiths στη “Mail Plus”, ο Γουίλιαμ ζήτησε από τον αδερφό του να μην φέρει στην τελετή τη Μέγκαν Μαρκλ. Η ίδια, πιθανότατα, δεν έχει σκοπό να παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια, καθώς γέννησε πρόσφατα το δεύτερο παιδί της με τον Χάρι. Ωστόσο, και μόνο που το… ζήτησε ο Γουίλιαμ ήταν αρκετό για να ρίξει… λάδι στη φωτιά.

Τα δύο αδέρφια επέλεξαν μαζί τον καλλιτέχνη Ίαν Ρανκ-Μπρόουντλι για να φιλοτεχνήσει αυτό το άγαλμα – φόρο τιμής στη μητέρα τους, που πέθανε το 1997 σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. Το έργο θα εγκατασταθεί στους κήπους του παλατιού του Κένσινγκτον, όπου διαμένουν ο Ουίλιαμ, η Κέιτ και τα τρία παιδιά τους, την 1η Ιουλίου του 2021, ημέρα κατά την οποία η Λέιντι Ντι θα γιόρταζε τα 60α γενέθλιά της.

Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που τα αδέρφια ήρθαν κάπως κοντά ήταν στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου. Τότε, ο Χάρι ταξίδεψε στη Βρετανία από την Καλιφόρνια, όπου ζει με τη Μέγκαν και τα δύο παιδιά τους. Η άφιξή του, χωρίς τη σύζυγό του, έγινε σε τεταμένο κλίμα, λίγες εβδομάδες έπειτα από μια «εκρηκτική» συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...