Γουίλ Σμιθ: Δέκα χρόνια αποκλεισμός από τα Όσκαρ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Ακριβά θα «πληρώσει» για το χαστούκι στον Κρις Ροκ ο Γουίλ Σμιθ, στην απονομή των βραβείων Όσκαρ για το 2022. Όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης, ο Γουίλ Σμιθ τιμωρήθηκε με δεκαετή (!) αποκλεισμό από τα βραβεία Όσκαρ εξαιτίας του επεισοδίου, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα κρατήσει το βραβείο που του απονεμήθηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Ο αποκλεισμός ήρθε μια εβδομάδα αφότου ο ηθοποιός παραιτήθηκε από την οργάνωση μετά το βίαιο ξέσπασμά του στη σκηνή των Όσκαρ στις 27 Μαρτίου.Σε ανοιχτή επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από μια πρωινή συνάντηση των 54 διοικητών της ακαδημίας, ο πρόεδρος της ομάδας, Ντέιβιντ Ρούμπιν, και ο διευθύνων σύμβουλός της, Ντάουν Χάντσον, χαρακτήρισαν επίσης τη συμπεριφορά του κ. Σμιθ «απαράδεκτη» και παραδέχθηκαν ότι δεν χειρίστηκαν σωστά την κατάσταση κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής.

«Για αυτό, λυπούμαστε», ανέφερε η δήλωση. «Αυτή ήταν μια ευκαιρία για εμάς να δώσουμε το παράδειγμα για τους καλεσμένους μας, τους θεατές και την οικογένεια της Ακαδημίας μας σε όλο τον κόσμο, και αποτύχαμε – απροετοίμαστοι για το πρωτοφανές».

Ο αποκλεισμός του Γουίλ Σμιθ από την τελετή του επόμενου έτους σημαίνει ότι δεν θα του επιτραπεί να παρουσιάσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, ανατρέποντας μια παράδοση σύμφωνα με την οποία ο νικητής της προηγούμενης χρονιάς απονέμει το βραβείο για την κατηγορία του αντίθετου φύλου.

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...