Γρηγόρης Αλεξόπουλος – Δήλωση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για την Ολυμπία Οδό

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την «Ολυμπία» Οδό έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι, πλέον, πεντακάθαρο. Η κυβέρνηση αντί να συμπλεύσει με τα συμφέροντα μιας μεγάλης γεωγραφικής ενότητας και των πολιτών της επιλέγει να συμπλεύσει με τα συμφέροντα των Τραπεζών και των κατασκευαστικών εταιρειών. Η σκανδαλώδης εύνοια που δείχνει απέναντι τους οδηγεί σε ολέθρια αποτελέσματα και καταδικάζει ολόκληρες περιοχές όπως η δυτική Αχαΐα και ολόκληρη η Ηλεία.

Είναι εξίσου φανερό ότι η όποια διαπραγμάτευση έγινε δεν είχε κυρίαρχη κατεύθυνση την προάσπιση των συμφερόντων του πολίτη αλλά μάλλον την εξυπηρέτηση μόνο της μιας εκ των δυο «διαπραγματευτικών» πλευρών. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνεται από το τραγικό αποτέλεσμα της.

Κάτω από αυτό το πρίσμα η σύσκεψη που συγκαλείται το Σάββατο στην Αρχαία Ολυμπία για το έργο της Ολυμπίας Οδού αποκτά χαρακτήρα σύμπηξης ενός μεγάλου περιφερειακού μετώπου ώστε να μην επιτρέψουμε να συντελεστεί μια ακόμη αδικία, ιστορικής σημασίας αυτή τη φορά, για την περιοχή μας».

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...