Έχει χάσει 32 κιλά και μετακινείται με αμαξίδιο αδυνατώντας ακόμη να σταθεί στα πόδια του.

Σοκ προκαλεί η εικόνα ενός γυμναστή από τις ΗΠΑ που νόσησε με κοροναϊό δύο φορές και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Ο ίδιος τώρα δίνει τη δίκη του μάχη προκειμένου να σταθεί όρθιος ενώ την ίδια στιγμή στέλνει το δικό του μήνυμα υπέρ του εμβολίου.

Ο λόγος για τον Μπιλ Φίλιπς – γνωστό στις ΗΠΑ καθώς έχει γράψει και βιβλία σχετικά με την διατροφή και την άσκηση- ο οποίος κόλλησε πρώτη φορά κορονοϊό τον Ιανουάριο του 2020 και ενάμιση χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2021, κόλλησε ξανά, περνώντας τους τελευταίους δύο μήνες στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Τελικά, κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ωστόσο πλέον τίποτα δεν θυμίζει τον υγιή και γυμνασμένο άνδρα που ήταν καθώς έχει ανάγκη από οξυγόνο, έχει χάσει 32 κιλά και μετακινείται με αμαξίδιο αδυνατώντας ακόμη να σταθεί στα πόδια του.

Η εικόνα του προκαλεί σοκ με τον ίδιο να παροτρύνει πλέον τους πάντες να εμβολιαστούν χαρακτηρίζοντας λάθος το γεγονός ότι ο ίδιος δεν το έκανε. «Δεν με βοήθησε που μπορούσα να σηκώσω στον πάγκο 136 κιλά ή να τρέξω 1,5 χιλιόμετρα σε ανηφόρα. Πονούσα πολύ και έχασα πολλά αλλά απέκτησα μια νέα άποψη για τη ζωή» δήλωσε ο Φίλιπς μετά την περιπέτειά του. «Πίστευα ότι η ανοσία από την πρώτη φορά θα με κάλυπτε γι΄αυτό δεν έκανα το εμβόλιο. Ήταν λάθος», λέει.Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πριν από δύο βδομάδες έγραψε «επιβίωσα». 

cretalive.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...