Γ.Γούλας:Oι πολίτες πληρώνουν δύο φορές την υπογειοποίηση του υποσταθμού της πλατείας Παπαχαραλάμπους.

Μια ερώτηση-καταγγελία η οποία φαίνεται ότι πέρασε στα ψιλά των τοπικών μ.μ.ε. και απολογούμαστε και εμείς γιαυτό,ήταν αυτή του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Γιώργου Γούλα για την υπογειοποίηση του υποσταθμού στην πλατεία Παπαχαραλάμπους η οποία εκτελείται παράλληλα με τις εργασίες ανάπλασης της πλατείας.

Στην ερώτησή του ο Γ.Γούλας δατύπωσε την απορία πως η αρμόδια υπηρεσία της αρχαιολογίας την εποχή που εκτελείταν η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην οδό Νότη Μπότσαρη και υπήρχε η σχετική μελέτη υπογειοποίησης και του υποσταθμού στην πλατεία,αρνήθηκε να εκδόσει σχετική άδεια με τη δικαιολογία ότι θα προκαλούνταν ενδεχομένως ζημιές στις αρχαιότητες,έρχεται σήμερα και συνηγορεί στη διαδικασία αυτή.Αναρωτήθηκε εύλογα.το τι άλλαξε από τότε και υπήρξε διαφορετική απόφαση,ενώ οι πολίτες στη συγκεκριμένη περίπτωση καλούνται να πληρώσουν το έργο δύο φορές.

Ο κ. Γούλας μίλησε για εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων,ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί κατά παντός υπευθύνου στην υπόθεση αυτή.

-Ιδιαίτερο ενδιφέρον θα είχε η θέση του δήμου Ναυπακτίας,προκειμένου να μάθουμε πόσο τελικά κόστισε το έργο της υπογειοποίησης του υποσταθμού και αν είναι διατεθειμένος να αναζητήσει και ο ίδιος ευθύνες κατά παντός υπευθύνου,αφού και με δικά του χρήματα,εκτελείται αυτό το έργο !

Το θέμα αυτό το αναδεικνύει το Nafpaktianews με αφορμή τις εργασίες ανάπλασης στην πλατεία και την παραπομπή σε σχετικό υλικό από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 27.1.2020.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...