Γ’ Εθνική ερχόμαστε….

IMG_9618

Άξιος πρωταθλητής ο Ναυπακτιακός…

Εξαιρετική η πορεία του Ατρόμητου τη φετινή σεζόν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 0

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2

Σε λίγη ώρα το πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ο Ναυπακτιακός νίκησε και στο δεύτερο τελικό τον Ατρόμητο Αντιρρίου κερδίζοντας δίκαια το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝΑ. Πάρα πολύ καλή η ατμόσφαιρα  δημιούργησαν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων με μία μικρή παρένθεση αυτή τη φορά  για κάποιους που δεν κατάλαβαν πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και μετά από την ένταση που υπήρξε για λίγο στην εξέδρα  ανάγκασαν το διαιτητή κ. Κέκελο να διακόψει για  ένα λεπτό  το παιχνίδι. Στο αγωνιστικό κομμάτι  ο Ναυπακτιακός Αστέρας πίεσε ψηλά για  ακόμη ένα παιχνίδι , δυσκολεύοντας του παίκτες του Ατρόμητου που δεν μπορούσαν  να βρούν τον Καλαβρουζιώτη  στο νέο ρόλο που του ανάθεσε ο προπονητής του  στην επίθεση, έτσι οι βαθιές μπαλιές και  τα γεμίσματα των παικτών του Ατρόμητου σταματούσαν στους υψηλόσωμους αμυντικούς του Αστέρα.

Ο Ναυπακτιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 5’ με τον Ψυχογιό, στο 10’ πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν ο Καλαβρουζιώτης Θ. εκμεταλλεύτηκε λάθος του Παπαδόπουλου Α. και με πλασέ από κοντά έκανε το 0-1. Η ομάδα της Ναυπάκτου καλύτερη έχασε ευκαιρίες με τον Καλαβρουζιώτη στο 16’ και στο 45’ και με τον Καραγιάννη στο 22’ να διπλασιάσει τα τέρματά της χωρίς όμως να τα καταφέρει έτσι το 0-1 ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο  οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη έχοντας  ένα σουτ του Κάκκου Ν. στο 47’ που απέκρουσε ο Πετσίνης ενώ στο 55’ έχασαν ακόμη μια ευθακιρία όταν η  σέντρα-σουτ του Γεωργακόπολου βρήκε το πάνω μέρος του δοκαριού και έφυγε άουτ.

Στο  71’  ο Ψυχογιός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καραδήμα και από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2 για τον Αστέρα.

Από τον Ατρόμητο διακρίθηκαν οι Κάκκος Β., Παπαποστόλου, Ευθυμιόπουλος και Γεωργακόπουλος, ενώ από τον Ναυπακτιακό οι Θανασιός, Κουτελιέρη, Καλαβρουζιώτης Θ. και Ψυχογιός.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καραδήμας, Κάκκος Β. (75’ Αντωνιάδης), Παπαδόπουλος Α., Πετσίνης Χ., Μυλωνάς Χ., Παπαποστόλου, Ευθυμιόπουλος, Καλαβρουζιώτης Α., Κάκκος Ν. (75’ Παναγιωτόπουλος), Ταμπάκης (53’ Σκανιάς), Γεωργακόπουλος.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Πετσίνης, Καραγιάννης (82’ Πέκεζ Ν.), Βρουσάϊ, Μητσόπουλος, Σωτηρόπουλος (68’ Καζανάς), Θανασιός (80’ Ζαχαρόπουλος), Θεοχάρης, Κουτελιέρης, Καλαβρουζιώτης Θ., Ψυχογιός, Κοντοπάνος.

Το φίλμ του αγώνα

5’  Ο Ψυχογιός σε τετ-α-τετ πλασάρει άουτ.

10’ ΓΚΟΛ 1-0. Ο Καλαβρουζιώτης Θ. εκμεταλλεύται το λάθος του Παπαδόπουλου και με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ.

16’ Ο Καλαβρουζιώτης Θ. συρτό σουτ και η μπάλα άουτ.

22’ Σουτ του Ψυχογιού αποκρούει με τα πόδια ο Καραγιάννης κάνει την ατομική ενέργεια, το σουτ καταλήγει άουτ.

45’ Σουτ του Καλαβρουζιώτη Θ. πέρασε λίγο άουτ.

47’ Σουτ του Κάκκου Ν. απέκρουσε ο Πετσίνης.

55’ Σέντρα-σουτ παράλληλη του Γεωργακόπουλου βρίσκει το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και άουτ.

71’ ΓΚΟΛ 0-2. Λάθος του Καραδήμα ο Ψυχογιός έκλεψε και με πλασέ από πλάγια θέση διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα.

77’ Κόρνερ του Βρουσάϊ, διώχνει με τις γροθιές ο Καραδήμας και ο Θεοχάρης από το σημείο του πέναλτι κάνει το σουτ που βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και περνά



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...