Είναι 87 χρονών και όμως νιώθει δύο δεκαετίες νεότερος και γεμάτος δημιουργικά όνειρα. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε στο Mega για τα παιδικά του χρόνια, τη ζωή που έζησε μόνο με τη μητέρα του και την αγάπη του για το θέατρο

«Νιώθω 20 χρόνια νεότερος, έχω όνειρα και θέλω να δημιουργήσω» είπε. «Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν ακόμη νήπιο. Έζησα μόνο με τη μητέρα μου, όλη μου τη ζωή. Όταν ξαναεμφανίστηκε τον βοηθούσα και η μητέρα μου του έβαλε ως όρο το να παντρευτούν. Ήμουν νόθο. Ήμουν 23 χρονών. Ωστόσο, ο πατέρας μου ήθελε να κάνει κουμάντο στα οικονομικά και η μητέρα μου τον έδιωξε» ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά τα τότε χρόνια του θεάτρου ο Γιώργος Κωνσταντίνου είπε πως τότε οι άνθρωποι ήταν απονήρευτοι και το θέατρο ήταν λειτούργημα. «Τώρα έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα».

«Το θέμα της επιβίωσης ήταν σοβαρό»

«Στην παράσταση “Η Παγίδα” παίζουμε κάθε βράδυ, σαν να είναι η πρώτη φορά που βγαίνουμε στη σκηνή, είπε αναφορικά με το έργο που παίζεται στο Θέατρο Ζίνα, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.

«Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις στη δουλειά μου και πράγματα που δεν ήθελα αλλά το θέμα της επιβίωσης ήταν σοβαρό» αποκάλυψε. Όπως είπε πως στον ελληνικό κινηματογράφο έκανε λίγες ταινίες γιατί αρνήθηκε να τυποποιηθεί παίζοντας συνέχεια τον «ψηλό κουτό».

newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...