Γ.Μπουλές:Πρόταση για δημιουργία ΒΙΟ.ΠΑ στη Χάλκεια

Την πρόταση για την δημιουργία Βιο.Πα στην περιοχή της Χάλκειας εξέφρασε με την ευκαιρία της συζήτησης του θέματος για την εγκατάσταση μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο στην περιοχή,ο επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν. Γιάννης Μπουλές.

Εναρμονιζόμενος πλήρως με τις αποφάσεις των κατοίκων της τ.κ.Γαβρολίμνης κατά της δημιουργίας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο στην περιοχή,ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας ,ανέφερε ότι κρίνεται πλέον ανάγκη η δημιουργία ενός βιοτεχνικού πάρκου στην περιοχή,ενός χώρου δηλαδή που θα χωρoθετηθεί από την περιφέρεια,προκειμένου να συγκεντρωθούν σ’αυτό επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον τόπο μας.

Δήλωσε έτοιμος να στηρίξει με προσωπική παράσταση ,την προσπάθεια του δήμου στην περιφέρεια όταν θα συζητηθεί το θέμα της μονάδας στην τ.κ.Γαβρολίμνης,αλλά παράλληλα να στηρίξει και την προσπάθεια για τη δημιουργία ΒΙΟ.ΠΑ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο δήμος Ναυπακτίας τάχθηκε ομόφωνα κατά της δημιουργίας τέτοιας μονάδας στην περιοχή,ενώ την τελική λήψη απόφασης έχει πλέον η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...