Γ.Μπουλές: Για τις οσμές του ΧΥΤΑ ο δήμαρχος δεν έχει πάρει μυρωδιά – Κάποιοι είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν

Με ερώτησή του στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας,ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ.Μπουλές ,ζήτησε από τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλο να εξηγήσει για το τι προτίθεται να κάνει κατόπιν των παραιτήσεων των δύο δημοτικών συμβούλων στο δ.σ.του ΧΥΤΑ κ.Κοτσανά και Τσουκαλά.

Ο κ.Λουκόπουλος απαντώντας ανέφερε.ότι απορεί πως είναι δυνατόν να παραιτηθεί ένας άνθρωπος που μετατρέπει τον ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης  ύψους 19.000.000 ευρώ.

Ο κ. Σαλαμούρας ανέφερε παίρνοντας το λόγο,ότι η παραίτησή του βρίσκεται στη διάθεση του δημάρχου από την αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής και ο κ. Μπουλές κρατά την οσμή που του είναι πιο οικεία,για να δεχτεί τα βέλη του κ. Μπουλέ ο δήμαρχος,λέγοντας ότι καλύπτει τον πρόεδρο

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην προεκλογική φυλλάδα του Μπουλέ τα μόνα υλοποιημένα έργα ήταν αυτά του Σαλαμούρα. ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΡΓΟΣ .ε Γιάννη?????

  2. όποιος το παίζει ευθικτος και παραιτείται θα πρεπει να έχει το θάρρος να παρουσιάζεται στα συμβουλια του συνδέσμου ,αλλιώς δεν είναι ευθιξία αλλά λούφα και αποφυγή ευθυνών . μ’αλλον δεν είχε κονόμα . ο νοών νοείτω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...