Γ. Μπουλές: ” Ευχαριστούμε και.. ευχόμαστε η κοινωνία να επιλέξει τον καλύτερο δήμαρχο”

Την δική του ανακοίνωση εξέδωσε πρίν απο λίγα λεπτά ο Γιάννης Μπουλές ευχαριστόντας όσους στήριξαν την προσπάθειά του, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ευχή την ερχόμενη Κυριακή η Ναυπακτία να επιλέξει τον καλύτερο δήμαρχο:

“Ευχαριστούμε όλους όσοι πήραν μέρος στις εκλογές και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστούμε τους φίλους της παράταξής μας, τα μέλη, τα στελέχη και τους υποψήφιους, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην εκλογική διαδικασία.


Με αίσθημα ευθύνης κάναμε το καθήκον μας με απόλυτη καθαρότητα και συνέπεια στις αρχές της παράταξής μας. Δεν υποχωρήσαμε από τις αρχές μας ούτε υπολογίσαμε το πολιτικό κόστος.


Η κοινωνία επέλεξε με τα δικά της κριτήρια που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις της και είναι απολύτως σεβαστά.
Σεβόμαστε την επιλογή των συνδημοτών μας και δηλώνουμε ότι στη νέα περίοδο η παράταξή μας θα συνεχίσει στο θεσμικό της ρόλο, όπως κάναμε σε όλη μας τη διαδρομή μέχρι σήμερα. Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την κοινωνία μας με στόχο μια καλύτερη αυτοδιοίκηση και ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Συγχαίρουμε τις παρατάξεις και τους επικεφαλής τους που θα συνεχίσουν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και ευχόμαστε την επόμενη Κυριακή η κοινωνία να επιλέξει τον καλύτερο δήμαρχο που θα εκπροσωπήσει το δήμο στην επόμενη τετραετία.

Γιάννης Μπουλές Επικεφαλής ΑΔΚΝ”



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...