Μετά την αίσθηση που προκάλεσε η επιστολή μας προς τους δημότες της ΔΕ Πλατάνου σχετικά με την μελέτη για την αξιοποίηση της Ευηνολίμνης ο δήμαρχος κ.Γκίζας προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Η επιστολή μας αναφέρθηκε στις ευθύνες του κ. Κούκουνα ως προέδρου της επιτροπής ο οποίος στα πέντε χρόνια της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου δεν συνεδρίασε ούτε μία φορά.

Ο κ. Γκίζας εκτιμώντας προφανώς το θεάρεστο έργο του κ. Κούκουνα τον επέλεξε ως υποψήφιο και στη συνέχεια τον όρισε ξανά πρόεδρο της ίδιας επιτροπής. Στα διόμυση χρόνια της δημοτικής αρχής Γκίζα (μέχρι το Δεκέμβρη του 2021) ο κ. Κούκουνας και πάλι δεν συγκάλεσε την επιτροπή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απένταξη της μελέτης από το Υπουργείο. Μετά δηλαδή από διόμυση χρόνια θητείας του κ. Γκίζα! Αν είχε δαπανηθεί έστω και ένα μικρό ποσό μέσα στο 2021 η μελέτη θα είχε σωθεί, αφού θα έδειχνε ότι παρά την επτάχρονη στασιμότητα η νέα δημοτική αρχή είχε πρόθεση να την ολοκληρώσει. Παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας επεσήμανα πολλάκις στον αρμόδιο αντιδήμαρχο τον κίνδυνο να χαθεί η μελέτη λόγω της πολυετούς αδιαφορίας του κ. Κούκουνα ο κ. Γκίζας δεν πήρε κανένα μέτρο. Αναγκάστηκα να φέρω το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο όπου είναι καταγεγραμένα τα ερωτήματά μου και οι απαντήσεις του κ. Γκίζα.

Τελικά αφού διαπίστωσα μαζί με πολλά άλλα ότι ο κ. Γκίζας δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τα ουσιαστικά προβλήματα του Δήμου, αφού το μόνο που τον απασχολεί είναι η επανεκλογή του, διαχωρίσαμε ως πράταξη τη στάση μας και αποχωρήσαμε από τη συνεργασία. Μετά από όλα αυτά αναρωτιέμαι ποιός έχει την ευθύνη για τις επιλογές των υποψηφίων, τον ορισμό των αντιδημάρχων, τον έλεγχο για τον τρόπο που λειτουργούν και το έργο που παράγουν;

Κατά τον κ. Γκίζα όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο, ο οποίος απλώς δημαρχεύει!!

Γιάννης Μπουλέςπ. Δήμαρχος Ναυπακτίας

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...