H Σιδηροδρομική γέφυρα αποτελεί ιστορικό μνημείο και ως έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απομακρυνθεί,αλλά να βρεθεί τρόπος να συντηρηθεί.

Είμαστε εδώ για να μπορούμε να λέμε θαρραλέα τη γνώμη μας,ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα υποστούμεν τις συνέπειες.

Κατά την προημερήσιας συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της γέφυρας του Ευήνου,ο επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν. Γιάννης Μπουλές ανέφερε οτι η αιτία της πτώσης της είναι οι αμμοληψίες που είχαν πραγματοποιηθεί στην κοίτη του ποταμού για την κατασκευή της Ιόνιας οδού.Ανάλογη περίπτωση ήταν και η πτώση των δύο πυλώνων στη Τρίκορφο Ναυπακτίας για τους οποίους το πόρισμα καταλόγιζε κακή κατασκευή.

Η σιδηροδρομική γέφυρα έστεκε στο σημειο για πολλές δεκαετίες.Πλέον όλοι μιλούν έπειτα από τη μεταφορά της αρμοδιότητας για κατασκευή νέας γέφυρας από την περιφέρεια στο υπουργείο για κατασκευή νέας γέφυρας,μεταφορά του υλικού που έχει συσσωρευτεί και αποκαθήλωση της παλιάς σιδηροδρομικής γέφυρας φυσικά με κόστος.Κόστος το οποίο θα επωμιστεί η τοπική κοινωνία,προκειμένου να κερδίζουν κάποιες εταιρείες.Δεν είμαστε εδώ για να χειροκροτούμε,αλλά για να λέμε με θάρρος τη γνώμη μας.Ειδάλλως θα υποστούμε τις συνέπειες.

Η Σιδηροδρομική γέφυρα αποτελεί ιστορικό μνημείο

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απομακρυνθεί η παλαιά σιδηροδορμική γέφυρα η οποία αποτελεί ιστορικό μνημείο για την περιοχή.Θα πρέπει να μας αποδείξουν για ποιο λόγο θα πρέπει αναγκαστικά να απομακρυνθεί και όχι να διατηρηθεί.Οφείλεται ενημέρωση της υπηρεσίας Νεοτέρων μνημείων για το θέμα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...