Γ.Παπακωνσταντίνου: Είμαι αθώος-Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου ό,τι περάνω τώρα!!

Γ.Παπακωνσταντίνου: Είμαι αθώος-Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου ό,τι περάνω τώρα!!
Αθώος δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου απορρίπτοντας εκ νέου τα περί αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου εκτίμησε  ότι, είναι το αντικείμενο μιας χοντροκομμένης προσπάθειας ενοχοποίησης, υπογραμμίζοντας πως κάποιοι τον θέλουν «αποδιοπομπαίο τράγο».

«Εδώ και αρκετό καιρό έχω στοχοποιηθεί προσωπικά» τόνισε σε μία φορτισμένη ομιλία για τον πάντα ψύχραιμο πρώην υπουργό, ο οποίος επισήμανε ότι, αυτό που περνάει τώρα δεν το εύχεται ούτε στον χειρότερο εχθρό του.

«Εγώ ζήτησα και έφερα στην Ελλάδα τη λίστα Λαγκάρντ και όποια ενέργεια έγινε για την αξιοποίησή της έγινε επί των ημερών μου», σημείωσε, επαναλαμβάνοντας πως θα ήταν «παράλογο και βλακώδες» να επιχειρήσει να αφαιρέσει ονόματα συγγενών του από τη λίστα.

«Δεν εμπλέκομαι σε καμία αλλοίωση για τον απλό λόγο ότι το USB από το οποίο λείπουν τα ονόματα δεν είναι αυτό που παρέδωσα, αλλά ένα άλλο που δημιουργήθηκε ένα μήνα αφού είχα αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών» διευκρίνισε, λέγοντας πως αν ήθελε να κάνει λαθροχειρία, δεν θα την έκανε, όπως είπε, με τρόπο «τόσο εξόφθαλμο».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...