Γ.ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ):Να σταλεί έγγραφο στο ΚΑΣ να γνωμοδοτήσει για την πέτρα-Πολύ πιθανό να απορριφθει το έργο

Ο κ. Σιαμαντάς προέτρεψε να μην ακολουθήσει η δημοτική αρχή και δεύτερο λάθος,μετά το κλείσιμο των δρόμων και το χάσιμο των χρονοδιαγραμμάτων,ενώ προέβλεψε ότι αν η υπόθεση πάει στο ΚΑΣ είναι πιθανό να διατάξει την αποξήλωση της πέτρας,γιατί δεν είναι λείας επιφάνειας και φυσικής κοπής.

Ήταν πολιτική επιλογή,αυτή η μελέτη από την δημοτική αρχή Λουκόπουλου που είχε την ευθύνη της σύνταξης της μελέτης,της συμβασιοποίησης και της δημοπράτησης.Σε σας έμεινε η κυκλοφοριακή μελέτη στην οποία αποτύχατε και την επίβλεψη του εργολάβου.Λέτε πολλά ψέμματα κύριε δήμαρχε ανέφερε ο κ. Σιαμαντάς όταν λέτε ότι εμείς φέραμε αυτή την πέτρα με σκοπό την αποτροπή της ομαλής διάβασης των οχημάτων.

Την επιλογή της πέτρας έκανε το ΚΑΣ,η φυσική κοπή αναφέρεται στο περίγραμμα της πέτρας σε σχέση με την πλατεία Πια.Η επιφάνεια πρέπει να είνα λεία.Ο κ.Καρακώστας,πήγε την πέτρα της πλατείας Πια και απορρήφθηκε.Επανέλαβε,ότι η φυσική κοπή της πέτρας αφορά το περίγραμμα και όχι την επιφάνεια,ενώ οι τεχνικές προδιαγραφές επελέγησαν από το ΚΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...