Δάκρυσε στις Κάννες ο 69χρονος Μάικλ Ντάγκλας!

Δάκρυσε στις Κάννες ο 69χρονος Μάικλ Ντάγκλας!
Έκλεψε τις εντυπώσεις στο φετινό φεστιβάλ των Καννών ο Αμερικάνος σταρ Μάικλ Ντάγκλας που βρίσκεται ένα σκαλί πριν τα 70 του χρόνια, ωστόσο παρά την ηλικία του και την περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο στον λάρυγγα, παραμένει ακμαίος και γοητευτικός.

Ο Μάικλ Ντάγκλας λοιπόν κατέφθασε στο διάσημο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας του HBO, «Behind the Candelabra» του Στίβεν Σόντεμεργκ που συμμετέχει μάλιστα στο διαγωνιστικό τμήμα όπου και υποδύεται με περισσή τόλμη, τον ομοφυλόφιλο σώουμαν Λιμπεράτσε (1919-1987).

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Μάικλ Ντάγκλας που μάλιστα δάκρυσε σε κάποια στιγμή όταν αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έζησε με την υγεία του, είπε ότι η συγκεκριμένη ταινία και ρόλος είναι το μεγαλύτερο δώρο στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα του.

Ο Ντάγκλας έχει ένα Όσκαρ ερμηνείας στην κατοχή του για το «Wall Street» του Όλιβερ Στόουν το 1988 ενώ στις μνήμες των σινεφίλ έχει μείνει και η τολμηρή ερμηνεία του (είχε εμφανιστεί γυμνός) στο περίφημο «Βασικό Ένστικτο» του Πολ Βερχόφεν το 1992 όπου και συμπρωταγωνιστούσε με την σέξι Σάρον Στόουν.

Η Στόουν παρότι στα 55 της πλέον και με την καριέρα της να έχει πάρει την κατιούσα, ήταν παρούσα στις Κάννες στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μάικλ Ντάγκλας και έκλεψε τα φλας των φωτογράφων με την μπλε αποκαλυπτική τουαλέτα της.

Τα δάκρυα του Ντάγκλας στις Κάννες έγιναν από τα πρώτα θέματα διεθνώς. «Όταν ο Στίβεν Σόντεμπεργκ, μου ανακοίνωσε τα γυρίσματα της ταινίας την ίδια μέρα ο γιατρός μου είπε ότι πάσχω από καρκίνο», αποκάλυψε συγκινημένος ο Ντάγκλας.

Το σενάριο του φιλμ που μάλιστα θα προβληθεί στις 26 Μαΐου 2013 στο καλωδιακό Αμερικανικό κανάλι HBO (άραγε θα παιχθεί και στις κινηματογραφικές αίθουσες) επικεντρώνεται στην ερωτική σχέση του Λιμπεράτσε το 1977 με τον κατά πολύ νεότερο του ξανθό άνδρα Σκοτ Θόρσον (στο ρόλο ο 42χρονος ΜατΝτέιμον).

Μάλιστα οι ερωτικές σκηνές και τα φιλιά στο στόμα ανάμεσα σε Ντάγκλας και Ματ Ντέιμον, έγιναν το θέμα συζήτησης σε όσους είδαν την ταινία στις Κάννες.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...