Δέκα νεκροί σήμερα στην Ελλάδα – οι περισσότεροι σε ένα 24ωρο

Οι περισσότεροι νεκροί μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Παρασκευή καθώς ο αριθμός τους αργά το βράδυ έφτασε συνολικά τους 10.

Το πρώτο θύμα που καταγράφηκε ήταν το πρωί της Παρασκευής ένας 66χρονος από το Μαυροβούνι Πέλλας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και είχε υποκείμενο νόσημα.

Ακολούθησε λίγο αργότερα η είδηση του θανάτου ενός ασθενούς στην Αλεξανδρούπουλη. Πρόκειται για έναν 78χρονο άνδρα από την Ξάνθη.

Στην συνέχεια έγινε γνωστός ο θάνατος  56ου θύματος που ήταν μια 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας. Η άτυχη ηλικιωμένη νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο και κατέληξε το πρωί της Παρασκευής.

Ο τέταρτος νεκρός της ημέρας ήταν ένας 52χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν.

Στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει ότι οι νεκροί στην Ελλάδα την Παρασκευή έφθαναν τους έξι και συνολικά τους 59.

Το βράδυ έγιναν γνωστοί άλλοι τέσσερις θάνατοι από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός της ημέρας να ανέρχεται στους δέκα.

Τα θύματα είναι ένας 44χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ένας 68χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν και δύο γυναίκες ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα.

thebes.t



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...