Δέκα tricks που σε αδυνατίζουν!

Δέκα tricks που σε αδυνατίζουν!
Οι εξαντλητικές δίαιτες δεν είναι ο μόνος τρόπος για να χάσεις βάρος. Εάν εφαρμόσεις απλά, έξυπνα κόλπα στην καθημερινή διατροφή σου, μπορείς να αδυνατίσεις χωρίς να στερηθείς ή να πεινάσεις.
1. Για να κόψεις την έντονη επιθυμία για γλυκό, φάε μία φέτα γαλοπούλα.

2. Γέμισε το πιάτο σου κατευθείαν από τον φούρνο και όχι όταν κάτσεις στο τραπέζι. Έτσι θα αποφύγεις να καταναλώσεις μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού από αυτή που πραγματικά χρειάζεσαι.

3. Μία ελαφριά σούπα λαχανικών πριν το κυρίως γεύμα θα γεμίσει το στομάχι σου και θα σε βοηθήσει να πάρεις λιγότερες θερμίδες.

4. Φρόντισε να συνοδεύεις κάθε γεύμα με ένα μεγάλο πιάτο σαλάτα από φρέσκα λαχανικά. Αυτό θα σου δώσει όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός και θα σε βοηθήσει να πάρεις λιγότερες θερμίδες.

5. Οι έντονες λιγούρες δεν διαρκούν περισσότερο από 10 λεπτά. Τις στιγμές αυτές απασχόλησε το μυαλό σου για να αποφύγεις την πρόσληψη περιττών θερμίδων.

6. Χρησιμοποίησε ξίδι όπου μπορείς στο φαγητό σου, αφού έχει την ιδιότητα να αυξάνει το αίσθημα του κορεσμού και να καίει λίπος.

7. Μην τρως γρήγορα το φαγητό. Αντιθέτως μείωσε τον ρυθμό, μασώντας πολλές φορές κάθε μπουκιά.

8. Κάθε φορά που έχεις λιγούρες, σφίξε δυνατά τα χέρια σου ή τα σαγόνια σου για περίπου 30 δευτερόλεπτα , αφού σύμφωνα με έρευνες αυτό θα σε βοηθήσει να ελέγξεις την όρεξή σου.

9. Η φλούδα από τα φρούτα ενεργοποιεί την καύση λίπους σύμφωνα με έρευνες.

10. Περιόρισε κατά 80% την ποσότητα κρέατος που συνήθιζες να καταναλώνεις μέσα στην εβδομάδα.

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...