Δένδιας: “θα κερδίσουμε τη μάχη κατά της τρομοκρατίας”

Δένδιας:
Tη βεβαιότητά του ότι «η ελληνική κοινωνία του 2014, θα δώσει τη μάχη κατά της τρομοκρατίας και ομονοούσα θα την κερδίσει» εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, ο οποίος επισκέφθηκε την Τετάρτη τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και αντάλλαξε ευχές με αστυνομικούς της Κέρκυρας.
Αναφερόμενος στην πρόσφατη επίθεση στην κατοικία του γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα, ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι οι σφαίρες που ρίχθηκαν, στην πραγματικότητα ρίχθηκαν εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, του ελληνικού κράτους και της προσπάθειας την οποία κάνει για ανάκαμψη.

Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του προς τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. «για την τεράστια υπηρεσία, την οποία προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, την προστασία της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας των ελλήνων πολιτών» και μάλιστα, όπως είπε, «με αιματηρές θυσίες».

Σημείωσε ακόμη ότι η ΕΛ.ΑΣ. θρήνησε θύματα το χρόνο που πέρασε στην τεράστια αυτή προσπάθεια για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των ελλήνων πολιτών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...