Δήλωση του κ. Λ. Αυγενάκη για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου

Γ. Μίχος: «Επιστέγασμα των προσπαθειών μας η θετική εξέλιξη»

Στα επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας εντάχθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη η χρηματοδότηση του έργου ενεργειακής αναβάθμισης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου, προϋπολογισμού 480.000 ευρώ.

Το έργο που αφορά στις υποδομές της Ναυπάκτου αποτέλεσε τμήμα παρεμβάσεων που δρομολογήθηκαν στη Δυτική Ελλάδα, αλλά και αντίστοιχων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για τις οποίες ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τους Περιφερειάρχες, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, της Κεντρικής Μακεδονίας και κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, της Δυτικής Ελλάδας, για τη στενότατη, άριστη, συνεργασία και την καθοριστική οικονομική συμβολή τους στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουμε για τον εκσυγχρονισμό και την ενεργειακή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα». Και συμπλήρωσε: «Η προστασία και η “πράσινη” μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον, η έξυπνη διαχείριση και η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αποτελεί προτεραιότητα και εχέγγυο αθλητικής ανάπτυξης και ευημερίας της αθλητικής οικογένειας, μέσα από υποδομές σύγχρονες και ακόμα πιο ασφαλείς. Να ευχαριστήσω, επίσης, τα στελέχη της ΓΓΑ, των Περιφερειών και τις διοικήσεις και τους εργαζομένους μας στα ΕΑΚ, που δούλεψαν μεθοδικά για να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες αυτών των σπουδαίων έργων».

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παπαχαραλαμπείου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου, κ. Γιώργος Μίχος, δήλωσε από τη δική του πλευρά: «Από την ανάληψη των καθηκόντων μας, με μεθοδικότητα και άριστη συνεργασία με όλους τους φορείς και κυρίως με την στήριξη του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Τμήματος Ενεργειακής Αναβάθμισης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος μέσω του Περιφερειάρχη, κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, ιεραρχήσαμε τους στόχους για την επόμενη μέρα. Η ενεργειακή αναβάθμιση του Σταδίου μας υπήρξε κορυφαία προτεραιότητα, με πολλαπλά οφέλη τόσο για τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες όσο και για το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμά. Η θετική εξέλιξη αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειάς μας, αλλά και ένα σημαντικό βήμα ώστε το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο να ανταποκρίνεται στο σύνολο των σύγχρονων αναγκών».

studionafpaktou.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...