Δήμος Δωρίδος: Βάζει τέλος στα “φλύαρα” δημοτικά συμβούλια η πρόεδρος Πένυ Σπυροπούλου.Βίντεο

Αποφασισμένη να βάλει τάξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδος η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δωρίδος Πένυ Σπυροπούλου. Η αρχή για να πάρει την απόφαση αυτή ήταν όταν δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν την αναβολή του δημοτικού συμβουλίου μόλις στα πρώτα θέματα ημερησίας διατάξεως ενώ λίγο νωρίτερα όλοι εξάντλησαν το χρόνο που είχαν στα εκτός ημερησίας.

Η πρόεδρος και οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι δεν συμφώνησαν στη ματαίωση του συμβουλίου το οποίο συνεχίστηκε κανονικά μέσω τηλεδιάσκεψης μέχρις τις 1:30 μετά τα μεσάνυχτα όπου η πρόεδρος προέβη σε μια ανακοίνωση με την λήξη της συνεδρίασης για το τι θα ισχύσει από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο , λαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο μέτρα ούτως ώστε να βάλει τέλος σε ανάλογα περιστατικά καθυστέρησης αλλά και στα αιτήματα για αναβολή της συνεδρίασης λίγες ώρες μετά την έναρξη της.

Έτσι λοιπόν οι επικεφαλής των παρατάξεων θα φέρνουν λίστα με τα ερωτήματά τους, θα ορίζονται ειδικοί αγορητές και φυσικά και η δημοτική αρχή θα έχει τους ανάλογους εισηγητές . Αυτή η διαδικασία θα ισχύσει από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο και θα εφαρμόζεται απαρέγκλιτα όπως είπε η πρόεδρος η διαδικασία αυτή με συγκεκριμένους χρόνους που θα αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο . Με αυτό τον τρόπο η κ. Σπυροπούλου τόνισε ότι δεν θα γίνεται κατάχρηση του λόγου στο δημοτικό συμβούλιο και δεν θα υπάρχει άλλοθι για να ζητήσει ξανά κανείς την αναβολή του δημοτικού συμβουλίου ή να αποχωρήσει από αυτό.

Μήπως να γίνει στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας;



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...