Δήμος Δωρίδος: Ο Τάσος Φλώρος ανακοίνωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος

Δήλωση-ανακοίνωση από τον επικεφαλής της παράταξης “Νέα εποχή για τη Δωρίδα”, Τάσο Φλώρο

Η Δημοτική παράταξη «Νέα εποχή για την Δωρίδα» δημιουργήθηκε στις αρχές του 2019 και κάτω από αντίξοες συνθήκες και ασφυκτικά χρονικά περιθώρια κατάφερε τον Μάιο να εκλεγεί «Αξιωματική αντιπολίτευση». Επί τρία χρόνια πορεύεται με σταθερές αρχές, αξίες, σεβασμό στον δημότη και μοναδικό γνώμονα την πρόοδο για το καλό του Δήμου.

Για την επίλυση των μεγάλων και χρόνιων προβλημάτων των Δημοτών μας συνεργάζεται με όλες τις Δημοτικές παρατάξεις και όλους τους Δημοτικούς συμβούλους, παρεμβαίνει και καταθέτει προτάσεις σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο. Συνεργάζεται με όλους τους προέδρους, τα τοπικά συμβούλια και όλους τους δημότες, αναδεικνύει τα προβλήματα και προτείνει τρόπους για την επίλυσή τους.

Στηρίζει και ενισχύει τις προσπάθειες του βουλευτή του νομού μας κ. Ι. Μπούγα για να προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την περιοχή μας όπως ο αναδασμός της πεδιάδας του Μόρνου ο ταμιευτήρας στο «χάρμισκο» ,ο παραλίμνιος αγωγός, ο διαγώνιος δρόμος Μπράλος-Αμφίσσα -Ιτέα-Ναύπακτος-Αντίρριο. Έχει πρόγραμμα για την επίλυση των μικρών και των μεγάλων προβλημάτων που αφορούν την καθημερινότητα των Δημοτών μας. Παλεύει καθημερινά κόντρα στην «αδράνεια» και «ανεπάρκεια» της Δημοτικής Αρχής η οποία διοικεί τον Δήμο επί 12 συνεχή χρόνια χωρίς σημαντικό έργο και χωρίς να μπορεί να προσφέρει τίποτα παραπάνω.

Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο ότι αυτά τα 12 χρόνια δεν κατάφερε να λύσει ούτε τα βασικά προβλήματα του Δήμου, της ύδρευσης, της καθαριότητας και της διάθεσης των λυμάτων. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να κάνει εσωτερικό δανεισμό για την λειτουργία του Δήμου αφαιρώντας σχεδόν όλη την ΣΑΤΑ και την πάγια προκαταβολή των 1000€ από τις τοπικές κοινότητες, την οποία αναγκάστηκε να επιστρέψει ως μη σύννομη με παρέμβαση της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Ως επικεφαλής της παράταξης δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος για Δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 για την επίτευξη του βασικού στόχου, την αλλαγή επιτέλους της Δημοτικής Αρχής, που ξεκινήσαμε το 2019.

Το ποσοστό του σαράντα έξι τοις εκατό (46%), καθώς και το μεγάλο ποσοστό των άκυρων-λευκών ψηφοδελτίων του 2019, μου δίνουν την δύναμη και την βεβαιότητα ότι στις δημοτικές εκλογές του 2023 η νίκη θα είναι δική μας. Αγνοούμε τις μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής και άλλων κύκλων και τις «κασσάνδρες» που θέλουν να κρατήσουν την Δωρίδα σε «στασιμότητα», «αδράνεια» και «οπισθοδρόμηση».

Προχωράμε ενισχύοντας την παράταξη με νέο αίμα, αξιόλογους και καταξιωμένους κοινωνικά και επαγγελματικά συμπολίτες μας. Ως εκπαιδευτικός καλώ τους νέους να πλαισιώσουν την παράταξή μας και να πάρουν στα χέρια τους την τύχη για το μέλλον του Τόπου μας.

Καλώ, χωρίς καμία διάκριση, όλους τους Προέδρους και τους συνδημότες μας σε συστράτευση για να αλλάξει, επιτέλους, σελίδα ο Δήμος μας, να μπει σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης και να βρεθεί στην θέση που πραγματικά αξίζει. Οι Δωριείς ,που διαπρέπουμε σε όλους τους τομείς και σε όλη την υφήλιο, δικαιούμαστε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και θα το πετύχουμε.

Εγώ προσωπικά και όλα τα μέλη και οι φίλοι της Παράταξης με γνώσεις, ήθος, εμπειρία, όρεξη για δουλειά και ενθουσιασμό είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την Διοίκηση του Δήμου .



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...