Εν όψει εορτών του Πάσχα, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Γιώργος Σωτηρακόπουλος,  με το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του  Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και τις  κοινωνικές δομές του, Κέντρο Κοινότητας  και Κοινωνικό Παντοπωλείο επισκέφτηκαν στις 14/04/2022 το 1ο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Μεσολογγίου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του ΚΔΑΠ, μοιραστήκαν στους μικρούς μαθητές δώρα-παιδαγωγικό υλικό ενώ παράλληλα διανεμήθηκαν στις οικογένειες των μαθητών τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Παρέστη  επίσης ο κ. Καρατσώλης Παντελής πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ι.Π. Μεσολογγιου.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ το προσωπικό του ΚΔΑΠ και τα παιδιά για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία τους καθώς επίσης και για τις πασχαλινές δημιουργίες που μας προσέφεραν (ευχητήριες κάρτες και πασχαλινές λαμπάδες)» ανέφερε σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Τέλος, γίνεται γνωστό ότι οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση  της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Κέντρου Κοινότητας: 2631363425-431 και του Κοινωνικού Παντοπωλείου:2631023192.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...