Δασκάλα στην Τουρκία ουρλιάζει επειδή της κόβουν κλήση και γίνεται viral

Δασκάλα στην Τουρκία ουρλιάζει επειδή της κόβουν κλήση και γίνεται viral

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει μια Τουρκάλα δασκάλα να ουρλιάζει υστερικά μετά το πρόστιμο που της επέβαλε η αστυνομία.

Χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκαν το βίντεο που κυκλοφόρησε χθες, και δείχνει μια γυναίκα που της επιβλήθηκε πρόστιμο 578 τουρκικών λιρών.

«Σας παρακαλώ, μην ουρλιάζετε κυρία μου» της λέει ο αστυνομικός με την ίδια να είναι προφανώς σε νευρική κατάρρευση.

Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Φατίχ την 1η Νοεμβρίου, όταν η αστυνομία σταμάτησε την δασκάλα, που αναγνωρίστηκε μόνο από τα αρχικά του ονόματός της O.A.T., για έλεγχο ρουτίνας.

Η πηγή δήλωσε πως η γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα οδήγησης, μιλώντας στο κινητό της τηλέφωνο και χωρίς να φοράει ζώνη ασφαλείας. Επίσης, δεν είχε περάσει από ΚΤΕΟ το όχημά της.

Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε, πάντως, την έκπληξή του για αυτό που χαρακτήρισε «υπερβολική αντίδραση από έναν οδηγό που θα έπρεπε να πληρώσει πολύ περισσότερα ως πρόστιμο».

 

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/347913-Daskala-sten-Toyrkia-oyrliazei-epeide-tes-koboyn-klese-kai-ginetai-viral ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...