Δείτε με ποιο 53χρονο σούπερμοντελ φλερτάρει ο Μπραντ Πιτ (Εικόνες)

Δείτε με ποιο 53χρονο σούπερμοντελ φλερτάρει ο Μπραντ Πιτ

Μετά το πολυσυζητημένο του χωρισμό από την Αντζελίνα Τζολί και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία τον οδήγησε αυτή η εξέλιξη στη ζωή του, ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ φαίνεται να κάνει πια ένα νέο βήμα στα προσωπικά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του New Idea, τις οποίες παρουσίασε και η Daily Mail, ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε πρόσφατα σε τρυφερό ραντεβού με πασίγνωστο σούπερμοντελ.

Κι αν στο μυαλό σας έρχονται τα it girls τύπου Τζίτζι Χαντίντ ή Κένταλ Τζένερ -που κάνουν θραύση στη βιομηχανία της μόδας τα τελευταία χρόνια -ο ηθοποιός μάλλον προτίμησε κάποια συνομήλικη του.

Ο λόγος για την εκρηκτική Ελ Μακφέρσον, που πριν από μερικές εβδομάδες έδωσε οριστικό τέλος στο γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρεϊ Σόφερ, με τον οποίο μάλιστα ήταν γνωστό, ότι όλα είχαν τελειώσει προ πολλού, αφού διατηρούσαν ξεχωριστές ζωές, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν αφήσει την οικογενειακή τους εστία.

Η 53χρονη καλλονή, που μέχρι σήμερα κόβει την ανάσα με τις αναλογίες της, λέγεται πως εθεάθη με τον χωρισμένο επίσης Μπραντ Πιτ σε τρυφερό ραντεβού στο Χόλιγουντ, με την πηγή του συγκεκριμένου μέσου να αναφέρει ότι, οι δυο τους έμοιαζαν πολύ χαλαροί, σαν να είναι ζευγάρι.

«Ακουμπούσε το χέρι του και έριχνε τα μαλλιά της πίσω από τον ώμο της. Υπήρχε έντονο φλερτ. Ο Μπραντ γελούσε με όσα εκείνη έλεγε κι την πλησίαζε αρκετά», προσέθεσε η πηγή.

Οσο για την Ελ Μακφέρσον έχει φύγει από το σπίτι που κατοικούσε η οικογένειά της στο Μαϊάμι και σύμφωνα με τo περιοδικό Woman’s Day, κρατά το πολυτελές οίκημα αξίας 26 εκατομμυρίων δολαρίων και θα εισπράττει το ποσό των 53 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά, στο πλαίσιο του διαζυγίου της με τον Τζέφρεϊ Σόφερ.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/290139-Deite-me-poio-53chrono-soypermontel-phlertarei-o-Mprant-Pit ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...