Δείτε ποια διάσημη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι είναι… παντρεμένη

Τις φήμες που την ήθελαν να έχει ήδη παντρευτεί τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της και πατέρα του τετράχρονου γιου της, επιβεβαίωσε μπροστά στο κοινό της, σε συναυλία της στο Μπρισμπέϊν της Αυστραλίας η διάσημη τραγουδίστρια.

Ο λόγος για 28χρονη Αντέλ η οποία είναι επί χρόνια ζευγάρι με τον Σάιμον Κονέκι, έναν πρώην χρηματιστή. Το ζευγάρι έχει έναν τετράχρονο γιο, τον Άντζελο, αλλά η Αντέλ απέφευγε να αποκαλύψει αν είναι παντρεμένη καθώς προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

2

Σύμφωνα με τον Guardian, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την είδηση στη διάρκεια της χθεσινής της συναυλίας, λίγο πριν ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία της “Someone Like You”, που έγραψε το 2011, έπειτα από έναν πολύ επώδυνο χωρισμό, όπως είπε, από προηγούμενη σχέση της.

«Αυτό το συναίσθημα όταν ερωτεύεσαι κάποιον είναι το ομορφότερο στον κόσμο. Και είμαι εθισμένη σε αυτό το συναίσθημα. Προφανώς δεν μπορώ να βιώσω πάλι αυτά τα συναισθήματα γιατί είμαι παντρεμένη πλέον. Έχω βρει τον άνθρωπό μου», είπε η Αντέλ.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/273753-Deite-poia-diaseme-tragoydistria-paradechteke-oti-einai-pantremene ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...