Δείτε πως… όλοι οι καλοί χωράνε σε βαγόνι του μετρό (Βίντεο)

Εάν έχετε συνηθίσει τα Μέσα Μεταοφράς στην Αθήνα, τότε πρέπει σίγουρα να δείτε τί συμβαίνει στο μετρό του Τόκυο.

Εάν είστε από εκείνους που επιλέγετε να πάρετε το επόμενο τραίνο, μήπως είναι πιο άδειο, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι στην Ιαπωνία δεν υπάρχει τέτοιου είδους πολυτέλεια. Αντίθετα, αυτό που θεωρούμε “κίνηση” ή “πήξιμο” στο μετρό της Αθήνας είναι… σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε αυτό που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες στη “χώρα του ανατέλλοντος ηλίου”.

Είναι μάλιστα γνωστό ότι, λόγω της καθημερινής πολυκοσμίας, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας εκεί έχουν στα καθήκοντά τους την… αρμοδιότητα να σπρώχνουν τους επιβάτες μέσα στο βαγόνι ώστε να χωρέσουν όλοι και να κλείσουν με ασφάλεια οι πόρτες. Τις τελευταίες ώρες όμως έχουν έρθει στη δημοσιότητα δύο βίντεο, που πραγματικά ξεπερνούν την δική μας φαντασία.

Στο πρώτο βίντεο, ένας άντρας φαίνεται να στέκεται ατάραχος στο… όριο της πόρτας του βαγονιού στο μετρό του Τόκιο. Μάλιστα καθώς όσοι προσπαθούν να μπουν στα ενδότερα περνούν και τον σπρώχνουν ελαφρώς, εκείνος ατάραχος διαβάζει το κινητό του. Μέχρι που έρχεται η ώρα οι πόρτες να κλείσουν: Χωρίς να αλλάξει καν την έκφραση του προσώπου του, ο κύριος απλά περιμένει. Τι περιμένει; Τους αρμοδίους να εκτελέσουν το καθήκον τους και να… τον σπρώξουν μέσα για να χωρέσει!

Δείτε τα βίντεο:

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...