Δείτε σε ποια ηλικία χάνουν την παρθενιά τους σε κάθε χώρα του κόσμου! Δεν φαντάζεστε τη θέση της Ελλάδας… (Εικόνα)

παρθενιά

Σύμφωνα με τον παρακάτω χάρτη υπάρχουν χώρες στις οποίες οι έφηβοι χάνουν την παρθενιά τους στα 17 ή και τα 18 έτη και άλλες που τη διατηρούν για αρκετά χρόνια μετά την ενηλικίωσή τους.

Συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι στη Βραζιλία, τη Ρωσία και τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης οι νέοι χάνουν την παρθενιά τους λίγο πριν από την ενηλικίωσή τους, όπως αναφέρει το crazynews. Παράλληλα, σε χώρες της ανατολής, όπως η Τουρκία, η Ινδία και οι Φιλιππίνες τα πράγματα είναι λίγο πιο συντηρητικά, καθώς οι νέοι χάνουν την παρθενιά τους σε ηλικία από 22 μέχρι 24 ετών.

Σύμφωνα με την έρευνα, στην Ελλάδα οι νέοι χάνουν την παρθενιά τους λίγους μήνες μετά την ενηλικίωσή τους, δηλαδή κάπου στα 18.

Δείτε σε ποια ηλικία χάνουν την παρθενιά τους σε κάθε χώρα του κόσμου…Δεν φαντάζεστε τη θέση της Ελλάδας!Δείτε σε ποια ηλικία χάνουν την παρθενιά τους σε κάθε χώρα του κόσμου…Δεν φαντάζεστε τη θέση της Ελλάδας!

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/269303-Deite-se-poia-elikia-chanoyn-ten-parthenia-toys-se-kathe-chora-toy-kosmoy-Den-phantazeste-te-these-tes-Elladas-Eikona ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...