Δείτε στο δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ με την Γεωρ. Καλαμαρά. Ζωντανή σύνδεση με τη Ναύπακτο

Ένταση μετά το θάνατο του μικρού αγοριού στο Κέντρο Φιλοξενίας Μυρσίνης. Δέχθηκε επίθεση εργαζόμενη στο Κέντρο και απειλήθηκαν θαμώνες καφετέριας. Εξαγριώθηκαν από την καθυστέρηση του ασθενοφόρου οι πρόσφυγες. Τι δήλωσε ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ.

Σε περισσότερες από 63.000 κατασχέσεις προχώρησαν τα στελέχη της Α’ ΔΟΥ Πατρών μέσα σε 10 μήνες.

Στους δρόμους πάλι οι εκπαιδευτικοί. Συλλαλητήριο στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

 

Απόλυτη εγκατάλειψη από τον Δήμο καταγγέλλει το Βιοτεχνικό Πάρκο Πάτρας. Ζητά βοήθεια από επιμελητήριο Αχαΐας.

Αγώνας δρόμου για την ανέγερση του ειδικού σχολείου Μπόχαλης στη Ζάκυνθο εντός χρονοδιαγράμματος. Από 40 κύματα πέρασε το έργο μέχρι να ξεκινήσει.

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις. Οι καταστηματάρχες ελπίζουν σε αύξηση του τζίρου τους. Ανοιχτά τα καταστήματα την πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη.

Το Μεσολόγγι και τη Ναύπακτο θα επισκεφθεί αύριο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές στις καλλιέργειες και το ζωικό κεφάλαιο.

Σήμερα εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού. 4.500 νέα περιστατικά κάθε χρόνο στη χώρα μας. Ποιες είναι οι θεραπευτικές επιλογές του ασθενή.
Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας, Αναστάσιος υποδέχθηκε τη Χορωδία και τη Μαντολινάτα Αργοστολίου και τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων. Συγκινητική τελετή στο Συνοδικό Μέγαρο του Καθεδρικού Ναού της Αναστάσεως.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...