Δείτε τις «βασίλισσες» της περιφερειακής τηλεόρασης – Ξεχωρίζει η Νατάσα Πατρινού του ΙΟΝΙΑΝ ΤV

To Βοvary.gr αναφέρθηκε στις «βασίλισσες» της περιφερειακής τηλεόρασης. Σε αυτές ξεχωρίζει ένα Ζακυνθινό κορίτσι. Ο λόγος για την παρουσιάστρια της Χαμηλής Πτήσης του ΙΟΝΙΑΝ ΤV Νατάσα Πατρινού. Μαζί με τις Μαρία Τσατζαλή (Star Κεντρικής Ελλάδας) και Ιωάννα Μαλέσκου (Κρήτη TV) η Νατάσα ξεχωρίζει έχοντας σταθερή πορεία στον χώρο της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια.

Δείτε την εισαγωγή του άρθρου για τις τρεις παρουσιάτριες:

«Σε μια διαφορετική πραγματικότητα τρεις νέες, όμορφες, δραστήριες δημοσιογράφοι, με κοφτερό μυαλό και γλώσσα, ίσως απολάμβαναν μια θέση στο πάνθεον των διασημότερων Ελληνίδων παρουσιαστριών.

Οι επιλογές τους όμως, πιο μετρημένες, πιο προσεκτικές, δίχως ίχνος αλαζονείας, τις έχουν κάνει να διαπρέψουν -αργά αλλά σταθερά- στον τόπο τους. Από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, Λαμία, στην λεβεντογέννα Κρήτη και από εκεί, στην πόλη του καρναβαλιού Πάτρα, τρεις παρουσιάστριες αναρριχήθηκαν με την αξία τους στην κορυφή δελτίων και εκπομπών και κατέλαβαν τις μικρές οθόνες μας, τόσο με το παρουσιαστικό τους εκτόπισμα όσο και με το πνεύμα τους.

Η Μαρία Τσατζαλή, από το Star Κεντρικής Ελλάδας, η Ιωάννα Μαλέσκου από το ΚρήτηTV και η Νατάσα Πατρινού από το Ionian channel, είναι τα ζωντανά παραδείγματα πως οι γυναίκες στην περιφέρεια μπορούν να κάνουν θαύματα.

Τα τρία κορίτσια, διαθέτουν εντυπωσιακές σπουδές και ποιοτική πρώτη ύλη: Ευγένεια, ήθος, ευγλωττία, αμεσότητα. Με βλέμμα που πετάει σπίθες αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας ένα όχι και τόσο εύκολο πρότζεκτ. Είτε πρόκειται για ένα δελτίο ειδήσεων που απαιτεί ρεπορτάζ στον αέρα, εμπειρία και ταχύτατα αντανακλαστικά, είτε για ψυχαγωγική εκπομπή που χρειάζεται ψυχή και σώμα στο πλατό ή καθημερινή εκπομπή που μπορεί κυριολεκτικά να ρουφήξει την ανθρώπινη ενέργεια, οι τρεις παρουσιάστριες δηλώνουν παρούσες και στη θέση τους».

Αναλυτικά για την Νατάσα Πατρινού η γνωστή ελληνική ιστοσελίδα αναφέρει, ενώ και η ίδια η παρουσιάτρια μιλάει για τις δικές τις εμπειρίες.

«Η ήρεμη δύναμη του IONIAN TV ακούει στο όνομα Νατάσα Πατρινού. Μια φρέσκια παρουσία που έχει να δώσει πολλά, η Νατάσα κρατά τα ηνία της δίωρης καθημερινής εκπομπής με τίτλο «Χαμηλή πτήση» ενώ εργάζεται (όπως και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι στα περιφερειακά κανάλια) και στο δελτίο του σταθμού. Και μόνο Χαμηλή δεν είναι η πτήση της Νατάσας. Τόσο η Πάτρα, όσο και ολόκληρη η Πελοπόννησος και τα νησιά του Ιονίου, δηλώνουν φανατικοί.
«Θα έλεγα πως κάνω πράξη το όνειρό μου καθώς από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση και να μπω στους γρήγορους ρυθμούς της» μου αναφέρει η δημοσιογράφος που πήρε το πτυχίο της από το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ. «Βάζω καθημερινούς στόχους τους οποίους προσπαθώ να επιτυγχάνω. Ο κυριότερος είναι να χαμογελάω όσο μπορώ περισσότερο μιας και πιστεύω πως με καλή διάθεση όλα λύνονται».

Όσο για το αν θα έφευγε από την Πάτρα η ίδια αποκαλύπτει: «Η αλήθεια είναι πως πιστεύω πολύ στο σωστό timing. Η δουλειά που κάνω σήμερα ήρθε τυχαία σε μια στιγμή της ζωής μου που μπορούσα και ήθελα να κάνω μια αλλαγή. Δεν ήξερα εάν έχω τα προσόντα για να γίνω παρουσιάστρια, ωστόσο τόλμησα και με σταθερά βήματα και πολλές ώρες δουλειάς νομίζω πως τα κατάφερα. Η απάντηση είναι πως δεν ξέρω αν θα άφηνα τα πάντα για μια θέση σε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας μιας και πιστεύω ότι μόνο εάν νιώθεις καλά στο εργασιακό σου περιβάλλον αποδίδεις. Στο ΙΟΝΙΑΝ βρήκα μια ομάδα συνεργατών που με πίστεψε και παράλληλα ταίριαξα με την αισθητική του καναλιού που, θα έλεγα πως, ξεχωρίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα περιφερειακά κανάλια. Συνεχίζω να εργάζομαι στο ΙΟΝΙΑΝ ΤV και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Άλλωστε πιστεύω πως εάν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει!».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...