Δείτε το νέο σοκαριστικό-σαδομαζοχιστικό video της Madonna (Βίντεο)

Δείτε το νέο σοκαριστικό-σαδομαζοχιστικό video της Madonna (Βίντεο)
Το τρίτο και… φαρμακερό teaser της βασίλισσας της ποπ για το Secret Project.
Τι και αν οδεύει προς την έκτη δεκαετία της ζωής της, είναι πλέον κάτι παραπάνω από γνωστό και ξεκάθαρο πόσο αρέσει στη Madonna να σοκάρει, πράγμα που κάνει από την αρχή της καριέρας της.

Η 55χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε μια τρίτη εκδοχή του Secret Project της για το οποίο συνεργάζεται με το φωτογράφο Steven Klein – και σε αυτό το διάρκειας 46 δευτερολέπτων teaser καταφέρνει να αναμείξει πολιτική, σαδομαζοχιστικές εικόνες και βία.

Το ασπρόμαυρο τρέιλερ ξεκινά με την Madonna να κοιτάζει την κάμερα – και το θεατή – κατάματα μέσα από τα κάγκελα ενός κελιού φυλακής, με το πρόσωπό της να είναι παγωμένο πρόσωπο και φορώντας ένα λαμπερό, αλλά σκουρόχρωμο παλτό και μια ξανθιά περούκα.

Μεταξύ άλλων, ακούγεται και η Madonna να τραγουδάει «Άσε την ελευθερία να σε καλέσει… Είσαι μαζί μου;».

Σε μια άλλη σκηνή, η βασίλισσα της ποπ φαίνεται να έρχεται πολύ κοντά με ένα ημίγυμνο και μυώδη νεαρό, την ώρα που εκείνη φοράει μόνο το σουτιέν της, που είναι γεμάτο φούντες.

Το teaser γίνεται ακόμα πιο άγριο και βίαιο, καθώς η Madonna φαίνεται να σέρνεται σε ένα σκοτεινό διάδρομο και στη συνέχεια να πετιέται με δύναμη μέσα σε ένα κελί φυλακής.

Στην τελική σκηνή ανακοινώνεται η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει ολόκληρη η ταινία μικρού μήνες και αυτή είναι στις 24 Σεπτεμβρίου.

Στο Secret Project λέγεται ότι θα κάνουν και τη δική τους εμφάνιση η Lady Gaga, η Rihanna και η Cher.

{youtube}cgfdevzmats{/youtube}

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...