Δείτε το πρώτο γκολ του Emanuel Escuredo με την φανέλα του Ναυπακτιακού στο πρωτάθλημα.Βίντεο

Και μόλις αρχίσαμε να βλέπουμε μπάλα ο κορονοϊός σταμάτησε ξανά το πρωτάθλημα. λές και δεν γνώριζαν ότι υπάρχει πανδημία η πολιτεία άφησε τις ομάδες σχεδιάσουν την νέα χρονιά ,να βάλουν στόχους που τελικά κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρουν όχι να τους πιάσουν αλλά για το αν θα τους διεκδικήσουν. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν άνθρωποι που ματώνουν οικονομικά για να κρατήσουν ζωντανές ομάδες και ιστορικούς συλλόγους.΄Γιατί να μην υπάρχει μέριμνα από την πολιτεία γι αυτές τις ομάδες ή να καλύψει τα τεστ όλων ή να μην ξεκινούσε το πρωτάθλημα καθόλου. Παρ όλα αυτά το πρωτάθλημα ξεκίνησε και πάνω που οι ομάδες άρχισαν να προσφέρουν θέαμα το πρωτάθλημα έλαβε τέλος.

Αλήθεια μπορεί να εγγυηθεί κανείς ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά; Μπορεί να μας πει κανείς ποιος θα σταθεί στο πλευρό των παραγόντων που μάτωσαν για να στήσουν τις ομάδες τους.

Κάθε φορά που κάναμε αφιέρωμα για ένα όμορφο γκολ δεν γράφαμε τέτοια λόγια απλά σας αφήναμε να το απολαύσετε , ας ελπίσουμε πως δεν θα είναι το τελευταίο αυτό που είδαμε την περασμένη Κυριακή στο Παπαχαραλάμπειο αλλά και στα υπόλοιπα γήπεδα όπου υπήρχε κάμερα. Ας ελπίσουμε ότι ο κορονοϊός δεν θα σκοτώσει και τον αθλητισμό.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...