«Δείχνει τα δόντια του» ο καιρός!

«Δείχνει τα δόντια του» ο καιρός!
Αγριεύει ο καιρός απο απόψε το βράδυ. Χιόνια αναμένονται ακόμα και στην Αττική.

Συνεχίζεται και την Παρασκευή η κακοκαιρία με βροχές καταιγίδες και χιονοπτώσεις ακόμη και στην Πάρνηθα. Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα και χιόνια στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και της Αττικής.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πάνω από τη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, περιμένουμε την Παρασκευή. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 14 στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια ισχυροί.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Από το απόγευμα και μετά τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό ασθενείς.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...