Δεδομένη η κάθοδος της ΑΔΚΝ στις δημοτικές εκλογές

Με αφορμή τις διαρροές από συγκεκριμένες δημοτικές παρατάξεις ότι η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η Παράταξή μας επιβεβαιώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο προηγούμενη απόφασή της ότι :
Θα είναι παρούσα στις δημοτικές εκλογές του 2023 και θα αποτελέσει τη διέξοδο για τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών που παρακολουθεί με αηδία αυτά που συμβαίνουν με την ανακύκλωση στις παρατάξεις της σημερινής και της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Τελευταία το κλίμα που δημιουργείται από τις πρακτικές και τα μέσα που χρησιμοποιούν οι παρατάξεις αυτές είναι βεβαρημένο και τοξικό.

Πέρα από τις πρακτικές και τα μέσα που χρησιμοποιούν για τη δική τους διεύρυνση διαδίδουν σκόπιμα ότι βασικά στελέχη της ΑΔΚΝ έχουν προσχωρήσει σε άλλες παρατάξεις ή πρόκειται να είναι υποψήφιοι στις Βουλευτικές ή τις Περιφερειακές εκλογές.

Επιθυμούν και εκφράζουν μύχιους πόθους τους για τη διάλυση και εξαφάνιση κάθε υγιούς πολιτικού σχηματισμού που τσαλακώνει το δικό τους φανταχτερό περιτύλιγμα με το οποίο προσπαθούν να καλύψουν το ανακυκλωμένο περιεχόμενό του.

Γίνονται ιδιαίτερα επιθετικοί όταν διαπιστώνουν ότι οι πολιτικές που ακολουθούν συναντούν την αδιαφορία του μεγάλου τμήματος της κοινωνίας και θέλουν να δημιουργήσουν την εικόνα ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μονάχα αυτός που περνάει ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη.

Λέμε λοιπόν καθαρά και ξάστερα ότι η ΑΔΚΝ, με την 25ετή διαφανή πορεία της στην Αυτοδιοίκηση και τον δικό της καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγει το δύσκολο δρόμο της αλήθειας που θα βγάλει το δήμο μας από τον εγκλωβισμό του στο δίπολο που σκόπιμα καλλιεργούν με τις διαρροές τους οι παρατάξεις της ανακύκλωσης.

Ναύπακτος 6-2-2023



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...