ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ: Πρόστιμο 60.000 ευρώ σε 80χρονο από την Πάτρα… για μεταφορά δύο αρνιών

Δεν πίστευε στα μάτια του ο 80χρονος όταν είδε το πρόστιμο που του επεβλήθη για δύο μικρά αρνιά που είχε βάλει μέσα στο βανάκι του για να τα μεταφέρει στο σπίτι του. Μετά από καταγγελία που του έκαναν ζωόφιλοι, καλείται να πληρώσει διοικητικό πρόστιμο 60.000 ευρώ, δηλαδή 30.000 ευρώ για κάθε ζώο που «κακοποίησε», σύμφωνα με την καταγγελία αλλά και όσα επιτάσσει το γράμμα του νόμου.

Όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες. Ο 80χρονος πήγε σε χωριό της Τριταίας και παρέλαβε από συγγενή του δύο μικρά αρνιά για να τα μεγαλώσει στο σπίτι του, στο οποίο διαθέτει και χώρο για ζώα.

Στάθμευσε το βανάκι με τα οποία το μετέφερε κοντά στο σπίτι του στην περιοχή του ΤΕΙ (Αγιος Αιμιλιανός) και πήρε ταξί για να μεταβεί στο κέντρο της Πάτρας και να παραλάβει κάποιες εξετάσεις που είχε κάνει μια και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Αφησε τα αρνάκια μέσα στο βαν, αφού όπως εκτίμησε δεν θα αργούσε και γρήγορα θα επέστρεφε με σκοπό να τα πάρει από εκεί και να τα μεταφερει στο οικόπεδό του.

Μόνο που όταν επέστρεψε στο σημείο βρήκε μπροστά του… την Αστυνομία και κάποιους ζωόφιλους που τον είχαν καταγγείλει στην Αμεση Δράση για κακοποίηση ζώων. Προφανώς τα αρνάκια θα βέλαζαν, οι ζωόφιλοι περνούσαν από το σημείο, άκουσαν τις κραυγές τους και κάλεσαν την Αστυνομία. Οι ένστολοι συνέλαβαν επί τόπου τον 80χρονο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω, αφού υπήρξε μηνυτήρια αναφορά από τους ζωόφιλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

dete.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...