Δελτίο τύπου Συλλόγου Ελατοβρυσιωτών Ναυπακτίας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος στις 22 και 23 Αυγούστου το Πανηγύρι της Ελατόβρυσης. Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Κώστας Δανιάς, κατά την έναρξη του πανηγυριού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε συνοπτικά στο θεσμό του πανηγυριού και στην ανάγκη διατήρησής του.

 

 

Στη συνέχεια το παραδοσιακό μέρος της εκδήλωσης ξεκίνησε με το χορευτικό μας, φορώντας αυθεντικές παραδοσιακές στολές που επιμελήθηκε για την κατασκευή των αλλά και με έξοδά της , η Σπυριδούλα Πιά .
Το χορευτικό με την καταπληκτική απόδοση των χορών, έδωσε το έναυσμα για να συνεχίσει ο χορός από τους παρισταμένους.
Τα τελευταία χρόνια το πανηγύρι έχει “ξαναγεννηθεί” με την συμμετοχή της νεολαίας. Διασκέδασαν και τις δύο νύχτες μέχρι τις πρωινές ώρες σε ένα πανηγύρι με ρυθμό ,ένταση και πάθος.
Για άλλη μια φορά η μεγάλη συμμετοχή έδειξε ότι η νεολαία του χωριού μας παραμένει δεμένη , ζωντανή και κεφάτη ,στηρίζοντας τις προσπάθειες και τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας.
Κατά την διάρκεια της δεύτερης βραδιάς, το Δ . Σ. του Συλλόγου μας, προσέφερε τιμητική πλακέτα στην Σπυριδούλα Πιά , σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά της στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιά του χωριού μας, με την ίδρυση του Λαογραφικού Μουσείου μαζί με άλλες γυναίκες του χωριού μας.

Επίσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς κατά την οποία κέρδισαν οι αριθμοί :
— 595 — Πρώτο δώρο Γεωργακόπουλος
— 1066 — Δεύτερο δώρο Σταυρογιαννοπούλου Βάσω
— 55 — Τρίτο δώρο Παπαδογιώργος Αλέκος

Το Δ.Σ.
του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου
“Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ”
 

e-mail: [email protected] Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 panyg_3



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...