Δεν το βάζει κάτω ο Στουρνάρας – Επαναφέρει τις διατάξεις που καταψηφίστηκαν

Δεν το βάζει κάτω ο Στουρνάρας - Επαναφέρει τις διατάξεις που καταψηφίστηκαν
Αποφασισμένος να περάσει με κάθε τρόπο τις διατάξεις που καταψηφίστηκαν κατά την ονομαστική ψηφοφορία της Τετάρτης εμφανίζεται ο Γιάννης Στουρνάρας.
Ο υπουργός Οικονομικών θα επαναφέρει τις συγκεκριμένες διατάξεις στο πακέτο των μέτρων που θα κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα για να τεθεί προς ψήφιση την Τετάρτη, σύμφωνα με Τα Νέα.

Στο πακέτο των μέτρων θα κατατεθεί και η τροπολογία που καταψηφίστηκε και περιλαμβάνει την ένταξη στον ΕΟΠΥΥ των υπαλλήλων των τραπεζών ΕΤΒΑ, Εμπορικής και Πίστεως, Γενικής και American Express και του δημοσιογραφικού ασφαλιστικού ταμείου ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

Στο μεταξύ, σε δικαστικές προσφυγές έχουν προχωρήσει διάφοροι επαγγελματικοί φορείς, όπως τραπεζικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί κλπ για να «παγώσουν» την κυβερνητική προσπάθεια να τους εντάξει στον ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους.

Ήδη υπέβαλαν αιτήσεις ακύρωσης και αναστολής στο ΣτΕ η ΟΤΟΕ, οι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και το ΤΕΕ, ενώ θα ακολουθήσει «μπαράζ» παρόμοιων ενεργειών και από άλλους φορείς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...