Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, αυτή την φορά με 1-0 επί του Λεβαδειακού, για την 9η αγωνιστική της Super League.

Οι Αρκάδες κατάφεραν να εκμεταλλευτούν και πάλι την έδρα τους, καθώς μακριά από αυτή παρουσιάζονται πάρα πολύ αδύνατοι. Με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο έχουν καταφέρει να κάνουν το 3Χ3 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», μιας και μεσολάβησε το 1-0 στο ματς του Κυπέλλου με τη Βέροια.

Το γκολ του Φερνάντες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης (9΄) ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους να πετύχουν τη σπουδαία νίκη και να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι Βοιωτοί από την πλευρά τους γνώρισαν την 2η ήττα μακριά από τη Λιβαδειά σε ισάριθμα ματς που έχουν δώσει, ενώ εκκρεμεί και η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (είχε αναβληθεί λόγω του σεισμού που έπληξε πρόσφατα την Ήπειρο).

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Ευαγγέλου, Χαμντανί, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Φαρινια (74’ Ιωαννίδης), Καλτσάς (70’ Κώτσιρας), Νίκο Φερνάντες (85’ Ντουντού).

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (80’ Καλτσάς), Μαχαίρας (67’ Βασιλείου), Σίλβα (85’ Καραμπουέ), Ζεζίνιο, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...