Δημοσίευση 1ης Τροποποίησης της 1ης Πρόσκλησης Έργων Δημοσίου Χαρακτήρα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 1ης ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 99/14-04-2020 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

ΤΟΥ Ε.Φ. ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.

στο πλαίσιο υλοποίησης του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΛΙΕΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ 2014 -2020»

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 4 «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ»

H ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΘΑ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

 «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ»

Ο Ενδιάμεσος Φορέας (Ε.Φ.) ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ, με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 156/09-07-2020 1η Τροποποίηση, της υπ’ αριθμ. πρωτ. 99/04-04-2020 Πρόσκλησης, καλεί:

  • ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού
  • Φορείς ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού

για την υποβολή προτάσεων δημοσίου χαρακτήρα, προς ένταξη στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER, Προτεραιότητα 4 «Αύξηση της απασχόλησης και της εδαφικής συνοχής», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020».

Στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης:

  • χρηματοδοτούνται δράσεις χωρίς προπαρασκευαστικές ενέργειες, που δεν εμπίπτουν στο πεδίο ελέγχου των κρατικών ενισχύσεων της ΕΕ και συγχρηματοδοτούνται κατά 100%
  • ο συνολικός προϋπολογισμός Πράξης δύναται να ανέλθει έως 600.000€, ενώ για Πράξεις που αφορούν άυλες ενέργειες, ο συνολικός προϋπολογισμός δεν δύναται να υπερβαίνει το ποσό των 50.000€
  • δεν επιτρέπονται παρεμβάσεις σε μνημεία αρμοδιότητας Υπουργείου Πολιτισμού

Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη που διατίθεται για την ένταξη πράξεων με την παρούσα πρόσκληση ανέρχεται σε 645.000,00€.

Περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος αποτελούν Κοινότητες των Δήμων Ναυπακτίας και Ι.Π. Μεσολογγίου, όπως αναλυτικά αναφέρονται στο Παράρτημα ΙΙ: Περιοχή Παρέμβασης Τοπικού Προγράμματος, της Πρόσκλησης, καθώς και η Δ.Κ. Αστακού, του Δήμου Ξηρομέρου.

Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω ΟΠΣ ΕΣΠΑ 2014-2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://logon.ops.gr, από την 05-05-2020 (ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων) και έως την 18-09-2020 (ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων) και ώρα 15.00.

Στο Παράρτημα ΙΙΙ: Πίνακας Απαιτούμενων Δικαιολογητικών, της Πρόσκλησης, αναφέρονται τα στοιχεία των προτεινόμενων έργων, που πρέπει:

  • είτε να υποβληθούν ηλεκτρονικά
  • είτε/και να κατατεθούν στο πρωτόκολλο του Ε.Φ. ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ, στην διεύθυνση: Εθνική οδός Αντιρρίου – Ναυπάκτου (κόμβος περιφερειακού), Πλατανίτης Αντιρρίου, Τ.Κ. 30020, εντός 10 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων

Δεν θα γίνονται δεκτές προτάσεις εκτός των ανωτέρω προθεσμιών.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε:

  • με την κα Βλάχου Ευλαμπία (τηλ. 2634038119, e-mail: [email protected]), για οποιαδήποτε θέμα
  • με την κα Παναγιωτίδη Χριστίνα (τηλ. 2634038118, e-mail: [email protected]), για οποιοδήποτε θέμα, πλην τεχνικών θεμάτων

Πληροφορίες για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020, το σύστημα διαχείρισης του Ε.Π., το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των πράξεων που εντάσσονται στο εν λόγω Ε.Π., τους κανόνες επιλεξιμότητας των δαπανών των πράξεων βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.espa.gr/el/Pages/staticOPMaritimeFisheries.aspx.

Η πλήρης πρόσκληση και τα παραρτήματά της είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.aitoliki.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν σε έντυπη μορφή την Πρόσκληση και τα παραρτήματά της από την έδρα του Ε.Φ., κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΠ CLLD LEADER/ΕΠΑλΘ

Νταουσάνης Ιωάννης

«Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...