Δημοσιογράφος της ΕΤ3 χτύπησε με τη βούρτσα μακιγιέζ!

Δημοσιογράφος της ΕΤ3 χτύπησε με τη βούρτσα μακιγιέζ!
Βούρτσα με… βούρτσα πιάστηκαν μία δημοσιογράφος και μία μακιγιέζ στην ΕΤ3 κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων.
Όπως καταγγέλλει μία μακιγιέζ του καναλιού της επιτέθηκε και τη … χτύπησε με τη… βούρτσα χτενίσματος μία δημοσιογράφος. Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στις αρχές Αυγούστου αλλά έγινε γνωστό μετά την καταγγελία της μακιγιέζ στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης. Οι εργαζόμενοι στο κανάλι αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν καλές σχέσεις εδώ και καιρό αλλά δεν είχαν φτάσει ποτέ σε μαλλιοτραβήγματα.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η μακιγιέζ, η δημοσιογράφος απαξίωνε και ξεφτίλιζε συνέχεια τη δουλειά της λέγοντας ότι «βάφεται μόνη της και γι’ αυτό βγαίνει όμορφη»! Ο καβγάς σύμφωνα με την καταγγελία έγινε όταν η δημοσιογράφος άκουσε τα κολακευτικά σχόλια προς το πρόσωπό της για το μακιγιάζ που έκανε στην παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΤ3.

«Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Με έβριζε χυδαία και ταυτόχρονα με χτυπούσε στο κεφάλι με τη ξύλινη βούρτσα»! καταγγέλλει η μακιγιέζ! Ο καβγάς που εκτυλίχθηκε στο κοντρόλ αναστάτωσε το κανάλι, η μακιγιέζ πήγε στο νοσοκομείο και η υπόθεση… απασχολεί και την Ένωση Συντακτών Μακεδονίας Θράκης!

Πηγή: no news

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...