Δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας: Αλλαγές θέσεων “πράξις δεύτερη”

Παρατηρώντας για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση(δια ζώσης) το δημοτικό συμβούλιο,δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε επίσης την αλλαγή στις θέσεις των παρατάξεων και των συμβούλων που τις απαρτίζουν.

Για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση ο “κάτοικος” των πίσω θέσεων επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Γιώργος Γούλας, προτίμησε την ίδια θέση που είχε καταλάβει και στην προηγούμενη συνεδρίαση, στη θέση του επικεφαλής της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Τάκη Λουκόπουλου.

Ο κ.Λουκόπουλος που στο περασμένο συμβούλιο κάθισε στα δεξιά του κ.Κοτσανά, χθες προτίμησε τη σειρά των καθισμάτων που βρίσκονται απέναντι από το προεδρείο, έχοντας εμπρός και δεξιά του τον κ.Νταουσάνη και από τα αριστερά του τον κ.Τσουκαλά.

Συμπληρώνοντας ήδη τρία χρόνια δημοτικού συμβουλίου φαίνεται ότι ξεκινούν και οι αλλαγές, οι επαφές, οι συναναστροφές έστω και σε επίπεδο καθισμάτων στην αίθουσα προκειμένου να δουν οι ενδιαφερόμενοι, ποιος ταιριάζει ε ποιον ή μήπως όχι;

Εν’ μέσω θερινής περιόδου και απουσίας σοβαρών ειδήσεων, μπορεί το οτιδήποτε να αποτελέσει είδηση. Μπορεί το κάθε τι να έχει τη δική του μικρή ή μεγαλύτερη σημασία, μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί πολλά, μπορεί και τίποτα.

Εμείς απλά τα καταθέτουμε όλα στο τραπέζι και κρατάτε ότι σας αρέσει……



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...