Δημοτικό σχολείο Δάφνης: «Αξιοποίηση της Δημιουργικής Γραφής μέσα στην σχολική τάξη:  Θεωρία και  Πράξη»

                                       ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση της Διευθύντριας Παπαθανασίου Ελένης, πραγματοποιείται στο Δ. Σ.Δάφνης  Ενδοσχολική Επιμόρφωση – Σεμινάριο, το οποίο συνδιοργανώνουν  το 1ο Δ.Σ. Δάφνης Ναυπακτίας με το 3ο Δ.Σ.  Ναυπάκτου, την Παρασκευή  10 Μαρτίου 2023 και από ώρα 17:00 μ.μ. έως  20:00μ.μ.. σύμφωνα με το ΦΕΚ Β΄4189/10-9-2021, «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο», και το Νόμο 4823/2021, ΦΕΚ 136 Α΄/3-8-202, (άρθρο 50 και 95 ) με θέμα:

 «Αξιοποίηση της Δημιουργικής Γραφής μέσα στην σχολική τάξη:  Θεωρία και  Πράξη»!                                                                                                                                                                                                           Επιμορφωτής είναι ο Καθηγητής και Συγγραφέας κος.  Λεϊμονής Διονύσης .

Επίσης, το πρωί την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 θα γίνει παρουσίαση  δύο εκ των βιβλίων του Συγγραφέα : « Ο θαλασσοσφυριχτής» και « Η Στραβοκώσταινα» σε όλους τους μικρούς  μαθητές του σχολείου μας.

                                                          Με εκτίμηση

                                              Η Διευθύντρια του Σχολείου

                                                   Παπαθανασίου  Ελένη



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...