ΔΗΜΤΟ Ναυπακτίας: Η παρουσία στελεχών της παράταξης σε εκδηλώσεις υποψηφίων δεν εκλαμβάνεται ως επίσημη στήριξη.

Η αρχή του νέου έτους συμπίπτει με τις εναρκτήριες τοποθετήσεις υποψηφίων για τις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Υποψήφιοι από την μια μεριά προχωρούν σε ανακοινώσεις και εκδηλώσεις και μέσα ενημέρωσης από την άλλη σε ερμηνείες και αναλύσεις.

Με αφορμή λοιπόν κυρίως δημοσιεύματα και γραφόμενα οφείλουμε με στόχο την αποφυγή παρερμηνειών να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας :

  • Η θέση της παράταξής μας σχετικά με τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές εκφράζεται συντεταγμένα και ιεραρχικά, τόσο όσον αφορά το ιδεολογικό πλαίσιο όσο και όσον αφορά στηρίξεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
  • Η τελευταία εκφρασμένη θέση του Προέδρου της Παράταξης είναι : «Στις περιφερειακές εκλογές η ΝΔ θα στηρίξει συγκεκριμένα πρόσωπα και συνδυασμούς. Δεν υπάρχει η ίδια ανάγκη στις εκλογές πρώτου βαθμού. Θα δούμε τι θα κάνουμε στους μεγάλους δήμους»

Συνεπώς μέχρι και σήμερα η επίσημη τοποθέτησή μας ως Τοπική Οργάνωση δεν μπορεί να είναι διαφορετική.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, κρίνοντας ως μέλη της τοπικής κοινωνίας τα πρόσωπα, τόσο μέσα από την προσωπική τους πορεία όσο και την σχέση τους με την πολιτική αλλά και τις πολιτικές που εκφράζουν και την σχέση τους με τις δικές μας αρχές. 

Ως Τοπική Οργάνωση τιμούμε τους συμπολίτες μας, που εκφράζουν την βούλησή τους να υπηρετήσουν τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο πλαίσιο αυτό  συμμετέχουμε ως ενεργά μέλη της κοινωνίας σε διάφορες εκδηλώσεις.

Η παρουσία στελεχών της παράταξης σε εκδηλώσεις υποψηφίων δεν μπορεί να

παρερμηνευθεί και να εκληφθεί ως επίσημη στήριξη και υποστήριξη της παράταξης .

Η οικοδόμηση ενός Νέου Κράτους απαιτεί και μια Νέα Τοπική Αυτοδιοίκηση και η παράταξή μας πιστεύει ακράδαντα σε αυτό . Η απαλλαγή από τον λαϊκισμό  και η καταπολέμηση του πελατειακού συστήματος με την ταυτόχρονη μεταφορά αρμοδιοτήτων και πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο των αρχών της παράταξης.

Κλείνω εκφράζοντας τις ευχές μου για μια Καλή Χρονιά με την ευημερία να βρει χώρο σε κάθε σπίτι της Ναυπακτίας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τσερπέλης Νικόλαος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...