Δημόσια Διαβούλευση για το έργο «Ανάπτυξη αποθήκης δεδομένων (Data Warehouse) >>

ΑΝΟΙΚΤΗ Έναρξη 22 / 06 / 2012 Λήξη 07 / 07 / 2012

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει ότι θέτει σε Δημόσια Διαβούλευση την Διακήρυξη Διεθνή Ανοικτού διαγωνισμού για το έργο  «Ανάπτυξη αποθήκης δεδομένων (Data Warehouse) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ηλεκτρονικές υπηρεσίες προγραμματισμού και ανάλυσης της περιφερειακής στρατηγικής για τη βιώσιμη ανάπτυξη» με κωδικό ΟΠΣ 369384, που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση», Άξονας Προτεραιότητας «01 – Βελτίωση της παραγωγικότητας με αξιοποίηση των ΤΠΕ».

Αντικείμενο του έργου είναι η δημιουργία ενός εργαλείου υποστήριξης αποφάσεων και τεκμηρίωσης πολιτικών, για την περιφερειακή ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, το οποίο ενσωματώνει δυναμικά εργαλεία παραγωγής αναφορών που είναι χρήσιμα για το στρατηγικό σχεδιασμό και προγραμματισμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 855.900,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (695.853,66 ευρώ πλέον ΦΠΑ 23%).

Ημερομηνία έναρξης διαβούλευσης: 22/6/2012
Ημερομηνία λήξης διαβούλευσης: 7/7/2012

Τα αρχεία της προς διαβούλευση προκήρυξης βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας: http://www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/diabouleuseis.html

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις ή διευκρινήσεις ή παρατηρήσεις εγγράφως συμπληρώνοντας το έντυπο που διατίθεται προς μεταφόρτωση στην ανωτέρω ιστοσελίδα (Φόρμα Δημόσιας Διαβούλευσης).

Το συμπληρωμένο έντυπο αποστέλλεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση: [email protected].

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...