Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό ο υποψήφιος για την τοπική κοινότητα Ναυπάκτου με την ΑΥΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Αρχιτέκτονας Δημήτρης Γαβριηλίδης αφού ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του με την ψήφο τους,δηλώνει ότι η ΑΥΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ θα έχει ενεργό ρόλο την επόμενη ημέρα στην πόλη,ενώ παράλληλα προτρέπει με την ψήφο τους στην επιλογή του προσώπου του Β.Γκίζα ως επόμενος δήμαρχος Ναυπακτίας.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την τοπική κοινότητα Ναυπάκτου, μ΄ ένα αποτέλεσμα το οποίο – ως συνδυασμός – μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού παρέχει την βεβαιότητα, ότι οι συμπολίτες μας, αναγνώρισαν την προσπάθεια μας.

Τα ποσοστά τα οποία δόθηκαν στον συνδυασμό «ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΑΥΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», την Κυριακή 26 Μαΐου, μας επιτρέπουν να έχουμε ενεργό ρόλο την επόμενη ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών, μέσα από ευρύτερες συνεργασίες και συνέργειες. 
Οι συνεργάτες μου & εγώ δώσαμε έναν ήρεμο αλλά με αλήθειες αγώνα για το αύριο της Ναυπάκτου, για τίς νέες & τους νέους αλλά & για όλους τους Ναυπάκτιους. Επιδείξαμε καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου νέο ήθος και ύφος, χωρίς κομματικά κριτήρια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις φίλες και τους φίλους μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου, στην εκλογική αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής.

Την ερχόμενη Κυριακή, καλώ προσωπικά τους πολίτες της Ναυπάκτου να επιλέξουν την δυναμική και την πρόοδο που αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα και στον συνδυασμό του “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ”.
Την ερχόμενη Κυριακή, θέλω να πιστεύω ότι θα επέλθει η απαιτούμενη, αναγκαία και πολυαναμενόμενη αλλαγή πορείας στον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς !

Δημήτριος Γαβριηλίδης
Msc Αρχιτεκτων Μηχανικός / Πολιτικός Μηχανικός



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...