Διάβημα διαμαρτυρίας για τα γεγονότα της ΕΡΤ από Κωνσταντοπούλου – Μακρή (ΒΙΝΤΕΟ)

Διάβημα διαμαρτυρίας για τα γεγονότα της ΕΡΤ από Κωνσταντοπούλου - Μακρή (ΒΙΝΤΕΟ)
Η κ. Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη  Κουτζαμάνη, συνοδευόμενη και από τη βουλευτή των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή

Στην κατάθεση επίσημου διαβήματος διαμαρτυρίας προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τα γεγονότα έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, το Σάββατο.

Η κ. Κωνσταντοπούλου λίγο μετά τη μία το μεσημέρι επισκέφθηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη  Κουτζαμάνη, συνοδευόμενη από τους βουλευτές του  ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη και Βασίλη Χατζηλάμπρου αλλά και τη βουλευτή των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή.

Σε δηλώσεις της η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε σε «αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα» που όπως είπε διαπράχθηκαν, μαγνητοσκοπήθηκαν, διαπιστώθηκαν και δημοσίως καταγγέλθηκαν και πρόσθεσε: «Ζητήσαμε να μάθουμε αν υπάρχουν ενέργειες της Εισαγγελικής Αρχής. Η κυρία εισαγγελέας μας είπε ότι δεν έχει γίνει καμιά ενεργεία και επιφυλάχθηκε. Αύριο θα επανέλθουμε με έγγραφη αναφορά».

Από την πλευρά της η κ. Μακρή ως «αυτόπτης μάρτυρας» όπως είπε βεβαιώνει τον προπηλακισμό και την προσπάθεια λιντσαρίσματος της κ. Κωνσταντοπούλου.

Οι βουλευτές βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, καθώς υπήρξαν καταγγελίες, ότι λάμβανε χώρα άτυπη παράδοση των εγκαταστάσεων, σε τεχνικούς της ΔΤ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από νωρίς το πρωί ζητούσε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σύμφωνα με καταγγελία της, προπηλακίστηκε από αστυνομικούς.

Την ίδια στιγμή, εντός του Κοινοβουλίου, όπου συνεχιζόταν η συζήτηση επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι σημειώθηκε ξυλοδαρμός βουλευτή του.

Η κυβέρνηση αρνήθηκε πως υπήρξε περιστατικό, με τον βουλευτή Επικρατείας να απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ, πως κανείς δεν προπηλακίστηκε, προσθέτοντας πάντως, πως δεν θα επιτραπεί νέα κατάληψη στο Ραδιομέγαρο.

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ βρέθηκε και η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, η οποία από τα κάγκελα όπου ήταν ανεβασμένη, φώναζε συνθήματα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...