Διάκριση για την υγιή πορεία της Εταιρείας «Πλαστικά Κοτρώνης»

Στην ειδική εκδήλωση “Diamonds of the Greek Economy 2017” παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και CEO της «Πλαστικά Κοτρώνης» κος Γιώργος Κοτρώνης και ο Προϊστάμενος Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της Εταιρείας κος Λευτέρης Αντωνακάκης, προκειμένου να παραλάβουν, μαζί με άλλους εκπροσώπους επιχειρήσεων, διάκριση για την υγιή πορεία της Εταιρείας βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, του ΕΟΤ και του Enterprise Greece στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια», στην Αθήνα. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, την Αξιωματική Αντιπολίτευση ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας κος. Θανάσης Μπούρας.

Περισσότεροι από 400 επιχειρηματίες και εκπρόσωποι των σημαντικότερων ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, αλλά και ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών και μικτών εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών, μέλη οργανισμών και φορέων του δημοσίου και των ΜΜΕ συμμετείχαν στην εκδήλωση όπου τιμήθηκαν οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας.

Συγχαρητήρια σε όλους!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...