Διάσημη τραγουδίστρια επανασυνδέθηκε με τον πρώην της και το κρατάνε μυστικό

Εκεί στο Hollywood τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και κάθε μέρα για ένα μόνο θέμα μαθαίνουμε δέκα διαφορετικά πράγματα και δεν ξέρουμε τι να πρωτοπιστέψουμε πια.

Πριν από λίγες εβδομάδες όταν μιλούσαμε για τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια μαθαίναμε πως, μετά από ένα καυτό φιλί και ένα χωρισμό, ετοιμαζόταν να παντρευτεί ξανά με τον πρώην σύζυγό της και είχαν σχεδόν ορίσει και την ημερομηνία του γάμου, η οποία θα ήταν κάπου το καλοκαίρι.

Λίγο αργότερα μαθαίνουμε πως ο πρώην σύζυγός της ήδη της έχει κάνει την πρόταση και μένει μόνο η δική της (θετική) απάντηση. Και σήμερα τα πράγματα αλλάζουν άρδην, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η γνωστή τραγουδίστρια επανασυνδέθηκε μεν με τον πρώην της, αλλά όχι με αυτόν που περιμέναμε.

Ο λόγος για τη Jennifer Lopez, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδίδει το Life & Style επανασυνδέθηκε με τον πρώην της, αλλά όχι με τον Marc Anthony, όπως πιστεύαμε. Η JLo βγαίνει και πάλι με τον Casper Smart, με τον οποίο και χώρισε τον Αύγουστο. Εκείνη του τηλεφώνησε το Νοέμβριο που βρέθηκε στο Las Vegas και έκτοτε είναι και πάλι μαζί.

Ωστόσο μην περιμένετε να κάνει σύντομα την εμφάνιση της μαζί του. « Αυτή τη στιγμή δεν θέλει να μάθει κανένας ότι βγαίνει και πάλι με τον Casper. Θέλει να δείχνει μία δυνατή γυναίκα, που κοιτάει και προχωράει μπροστά», πρόσθεσε μία πηγή.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...