Διέψευσε τον θάνατό του ο Δημήτρης Μπουραντάς

Διέψευσε τον θάνατό του ο Δημήτρης Μπουραντάς
Να διαψεύσει την είδηση του θανάτου του αναγκάστηκε ο καθηγητής και πρόεδρος της “Κοινωνίας Αξιών” Δημήτρης Μπουραντάς μετά τα δημοσιεύματα και τα συλλυπητήρια μηνύματα που γέμισαν το διαδίκτυο.
“Με έστειλαν στον Παράδεισο και μόνο μία ‘Κοινωνία των Πολιτών’ μπορεί να συγκριθεί με αυτόν”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς.
“Διαψεύδουμε την είδηση του θανάτου του καθηγητή Δ. Μπουραντά, Προέδρου και ιδρυτή της “Κοινωνίας Αξιών”. Λυπούμαστε για τον θάνατο ενός συνανθρώπου μας, που είχε απλή συνωνυμία με τον Δ. Μπουραντά, και διαβιβάζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θανόντος.
Η θλιβερή αυτή είδηση, αν και ανακριβής, στάθηκε αφορμή να δούμε πόσο εκτιμάει και αγαπάει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα τον Δ. Μπουραντά, ως προσωπικότητα αλλά και ως πολιτικό, ηγέτη της “Κοινωνίας Αξιών”, αφού τηλεφωνήματα, μηνύματα και παρεμβάσεις, έφθασαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Στην είδηση του θανάτου του αντέδρασε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αναρτώντας το δικό του προσωπικό μήνυμα στο twitter για τον Δημήτρη Μπουραντά.

ΠΑΙΔΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...